kaba oluşu beni çok düşündürüyor hocam ya. çok saçım olsa kabalığı görmezden gelinebilir de saçım çok yok kafada fazla büyük durur gibi düşünüyorum. almak istediğim pedler yine bu şekilde kulağı tam kapsayan lakin bu kenarlara sanki fazla şişkin gibiAnker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Anker SoundCore Life Q30 Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 2.578,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Anker q10 kullanıyorum 2.5yıla yakındır.Kaba dursa da çok umursamıyorum sebebiyse performansı cidden fazlasıyla iyi.Anker q30 denemiştim o daha iyi.kaba oluşu beni çok düşündürüyor hocam ya. çok saçım olsa kabalığı görmezden gelinebilir de saçım çok yok kafada fazla büyük durur gibi düşünüyorum. almak istediğim pedler yine bu şekilde kulağı tam kapsayan lakin bu kenarlara sanki fazla şişkin gibi
peki 800 fiyat farkına q35 değer miAnker q10 kullanıyorum 2.5yıla yakındır.Kaba dursa da çok umursamıyorum sebebiyse performansı cidden fazlasıyla iyi.Anker q30 denemiştim o daha iyi.
Kafada duruşuna bakmak için
Değeceğini düşünmüyorum çok az fark varpeki 800 fiyat farkına q35 değer mi
düşünme bile anker q45 e tek atarmax 3000 lira bütçeye önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir. Gün içerisinde en az 6 saat kullanırım diye düşünüyorum. ANC olmasını önemsiyorum.
G435 iyidir günlük kullanabilirsingaming tarzı değil de hem gündelikte hem pcde kullanabilmek istiyorum