Cooler master mm712 kullanıyorum , hafif mouse seviyorsan çok iyi. Şarjıda iyi gidiyor gayet güzel mouse araştırmanı öneririm.Şuanda razer deathadder v2 kullanıyorum fps ağırlıklı oyun oynuyorum bütçe sınırım yok kullanıpta önerebileceğiniz kablosuz mouse varsa şimdiden teşekkür.
Tutuş ve elinin boyutuna göre önereyim hocamŞuanda razer deathadder v2 kullanıyorum fps ağırlıklı oyun oynuyorum bütçe sınırım yok kullanıpta önerebileceğiniz kablosuz mouse varsa şimdiden teşekkür.
V3 pro al o zaman?Daha premium bişey bakıyorum hocam v3 pro gibi.
Sağol kral bu yorumu yaparken düşünmüşsündür baya akıl edemedim ninjutso sora 4k gibi mouse larda var o yüzden bu konuyu açıyorum.V3 pro al o zaman?
El boyutumu bilmiyorum ama büyük değil çok küçükte değil deathadder v2 de rahat ediyorum öyle söyliyim tutuş pençe.Tutuş ve elinin boyutuna göre önereyim hocam
Kendin zaten deathadder şekline alışmışsın, bir şikayetin de yoksa da v3 pro al geç işte.Sağol kral bu yorumu yaparken düşünmüşsündür baya akıl edemedim ninjutso sora 4k gibi mouse larda var o yüzden bu konuyu açıyorum.
sora 4k iyidir hafif güzel elimdeki gpx i verip bende almayı planlıyorumSağol kral bu yorumu yaparken düşünmüşsündür baya akıl edemedim ninjutso sora 4k gibi mouse larda var o yüzden bu konuyu açıyorum.
El boyutumu bilmiyorum ama büyük değil çok küçükte değil deathadder v2 de rahat ediyorum öyle söyliyim tutuş pençe.