Baktimda O Kulakliga Cok Hosuma Gitmedi GibiWraith atk aldım çok memnunum
Link var mıWraith atk aldım çok memnunum
Link var mı
Cloud 3 wireless yada muadili nedir mesela? Ürünün neyle kıyaslamak lazım![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
cloud 3 alcağına kesinlikle cloud alpha wireless almanı öneririm. bütçen varsa logitech g pro wireles ve ya steelseries arctis nova wireless pro x te olabilir.Setupum komple beyaz ancak nova 1 almistim zamaninda o kadar kronigi vardi ki iade etmistim o zamandan beridir ss kullanmiyorum ayrıca hali hazirda cloud 3 oldugu icin c3 w mi alsam diye icimden geçmiyor degil
valla bu kulaklık hakkında bi fikrim yok hocam ya. ben cloud alpha wireless kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum. ses kalitesi ve bataryası çok iyi. 300 saat pil ömrü var ayda 1 sarj ediyorum neredeyse. kulakları terletmiyor ve baya rahat. tek sıkıntısı benim için zamanla kulak ve kafa pedlerinin soyulması. bu da çoğu deri pedlerde olan bir sorun galiba. kendin soyulunca zaman geçtikçe ped alıp ekstra değişebilirsin ama tabi.Cloud 3 wireless yada muadili nedir mesela? Ürünün neyle kıyaslamak lazım
Kaç para Alphacloud 3 alcağına kesinlikle cloud alpha wireless almanı öneririm. bütçen varsa logitech g pro wireles ve ya steelseries arctis nova wireless pro x te olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla bu kulaklık hakkında bi fikrim yok hocam ya. ben cloud alpha wireless kullanıyorum 2 yıldır çok memnunum. ses kalitesi ve bataryası çok iyi. 300 saat pil ömrü var ayda 1 sarj ediyorum neredeyse. kulakları terletmiyor ve baya rahat. tek sıkıntısı benim için zamanla kulak ve kafa pedlerinin soyulması. bu da çoğu deri pedlerde olan bir sorun galiba. kendin soyulunca zaman geçtikçe ped alıp ekstra değişebilirsin ama tabi.
oyun için alacaksanız cloud 3w rakibi yok denilebilircloud 3 alcağına kesinlikle cloud alpha wireless almanı öneririm. bütçen varsa logitech g pro wireles ve ya steelseries arctis nova wireless pro x te olabilir.
biraz pahalı en son 6k falandı galibaKaç para Alpha
5 k civarı alınır mı 3.3 3.5k civarına düşmüştü beklesem mı acabaoyun için alacaksanız cloud 3w rakibi yok denilebilir