kullanmadım ama bütcenize uygun şu modeller varMerhaba kablosuz oyuncu mouse almak istiyorum ama gecikme vs. de yaşamak istemiyorum bütçe max 1000₺ ne önerirsiniz
Ahahaha PMW3325 sensörlü Harpoon'a o kadar verilmez yazıktır günahtır Omron switch kullanıyor bir de. Rival 3 modeli de alınmaz.kullanmadım ama bütcenize uygun şu modeller var
rampage fury z
steelseries rival 3
razer deathadder v2 x
corsair harpoon
max bütçe 1000 tl bütçem var diyor , önerdiğiniz iki mouse'un fiyatına baktınız mı ?Darmoshark M3, Rampage Fury Z, Pwnage Ultra öneririm.
Ahahaha PMW3325 sensörlü Harpoon'a o kadar verilmez yazıktır günahtır Omron switch kullanıyor bir de. Rival 3 modeli de alınmaz.
Tamam Darmoshark M3 için haklısın ama diğerleri 1000 lira civarında ya da yakın. Senin önerdiğin Harpoon PRO Wireless o bütçede o kadar kötü ki, anlatmaya değmez sanırım.max bütçe 1000 TL bütçem var diyor , önerdiğiniz iki mouse'un fiyatına baktınız mı ?