Neler Yeni

Kadıköy'den ayakkabı alınır mı?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Arkadaşlar geçen Kadıköy de bir ayakkabıcı da Air Max Plus Tn ler gördüm. Zaten çok sevdiğim bir modeldi bayıldım. Yalandan orjinal mi dedik. Yurtdışı ithalmiş (!) öyle dendi. Bin tl ye alınır mı? Daha önce bu tarz yerlerden ayakkabı alan var mı?

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
replika hocam o ayakkabılar dedikleri gibi ithaldir ama orjinal değil A kalite replika olarak geçiyor
ben instagramdan bir site üzerinden alıyordum o ayakkabıları bir sıkıntı çıkmamıştı.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
replika hocam o ayakkabılar dedikleri gibi ithaldir ama orjinal değil A kalite replika olarak geçiyor
ben instagramdan bir site üzerinden alıyordum o ayakkabıları bir sıkıntı çıkmamıştı.
Hangi model ne kadardır kullanıyorsunuz hocam? Bende Tn leri elimde inceledim. Dokusu çakma denecek gibi değildi. Siz Tn mi yoksa Retro 4 mü önerirsiniz?

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Hangi model ne kadardır kullanıyorsunuz hocam? Bende Tn leri elimde inceledim. Dokusu çakma denecek gibi değildi. Siz Tn mi yoksa Retro 4 mü önerirsiniz?
blazer mid
af1
jordan 1 zoom x psg
bunları kullandım blazer 1 sene olcak anca anca yıpranmaya başladı
jordanları hala giyiyorum
af1 ömrü uzun sürmedi dokuları zaten kaliteli oluyor adamlar 1e1 çakmasını yapıyor

ben tn seçerdim o ikisi arasında

rimep

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
emir p
Yurtdışı ithal, gümrük fazlası, ihracat fazlası hepsi yalan hocam ayrıca a kalite diye 1000-1500 TL'ye sattıkları replikalar o kadar kaliteli değil. Replika kullanmanızı ayak sağlığınız açısından tavsiye etmem ama replika alacağım derseniz direkt kendiniz dhgate üzerinden veya pandabuy aracılığıyla kaliteli replikalar edinebilirsiniz.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
blazer mid
af1
jordan 1 zoom x psg
bunları kullandım blazer 1 sene olcak anca anca yıpranmaya başladı
jordanları hala giyiyorum
af1 ömrü uzun sürmedi dokuları zaten kaliteli oluyor adamlar 1e1 çakmasını yapıyor

ben tn seçerdim o ikisi arasında
Çok teşekkür ederim. TN i bol siyah pantolon altında çok havalı görüneceğini düşünüyorum. En müsait zamanda direk gidip deneyeceğim. @selmantoz blazer da dil deki pamuk detayı var mıydı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,099
Üyeler
160,947
Son üye
Reddy
Top Bottom