Neler Yeni

kafa dağıtmalık oyun

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
üzerine kafa yorabileceğim(witcher , ac srileri gibi hikayeli oyunlar) oyunlar değil de daha çok şarkı açıp adam kesip çıkcağım oyunlar önerir misiniz(dead cells, katana zero, hades gibi)

RDR2 girip kafa dağıtmak için güzel oyun, CSGO ve LOL'de çok kaliteli oyunlarmış, rdr2 ile kapışıyor diyorlar ama ben denemedim.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
üzerine kafa yorabileceğim(witcher , ac srileri gibi hikayeli oyunlar) oyunlar değil de daha çok şarkı açıp adam kesip çıkcağım oyunlar önerir misiniz(dead cells, katana zero, hades gibi)
Crash Bandicoot N.Sane Triology benim hoşuma gidiyor ya ara sıra kanser etse de eğlenceli. Ben Strateji savaş oyunlarına bakıyorum örnek olarak Total War serisinde botlarla yada oyuncularla belirli veya rasgele ordular ile 1vs1 den 4vs4 e kadar savaşabiliyorsun 15 20dk sürüyor bir maç strateji savaş seviyorsan total war serisinden birkaç oyuna bakabilirsin. Zamanında Shogun2 total war ve Troy total war ücretsiz olarak verildi. Şimdi aklıma geldi ekliyorum Devil May cry serisi de güzel bol bol adam kesmeli.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
devil may cry serisi .

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
RDR2 girip kafa dağıtmak için güzel oyun, CSGO ve LOL'de çok kaliteli oyunlarmış, rdr2 ile kapışıyor diyorlar ama ben denemedim.
1- Rdr2 nasıl kafa dağıtmalık olabilir? Çok güzel bir hikayesi, atmosferi, karakterleri var. Girip adam vurmalık bir oyun değil.
2-Rdr2 hikayeli, Cs Go rekabetçi bir oyun.

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
1- Rdr2 nasıl kafa dağıtmalık olabilir? Çok güzel bir hikayesi, atmosferi, karakterleri var. Girip adam vurmalık bir oyun değil.
2-Rdr2 hikayeli, Cs Go rekabetçi bir oyun.
LoL ile kıyaslama yapıyor bir de 😂🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,333
Üyeler
166,359
Son üye
seyidbaba01
Top Bottom