Crash Bandicoot N.Sane Triology benim hoşuma gidiyor ya ara sıra kanser etse de eğlenceli. Ben Strateji savaş oyunlarına bakıyorum örnek olarak Total War serisinde botlarla yada oyuncularla belirli veya rasgele ordular ile 1vs1 den 4vs4 e kadar savaşabiliyorsun 15 20dk sürüyor bir maç strateji savaş seviyorsan total war serisinden birkaç oyuna bakabilirsin. Zamanında Shogun2 total war ve Troy total war ücretsiz olarak verildi. Şimdi aklıma geldi ekliyorum Devil May cry serisi de güzel bol bol adam kesmeli.üzerine kafa yorabileceğim(witcher , ac srileri gibi hikayeli oyunlar) oyunlar değil de daha çok şarkı açıp adam kesip çıkcağım oyunlar önerir misiniz(dead cells, katana zero, hades gibi)
devil may cry serisi .üzerine kafa yorabileceğim(witcher , ac srileri gibi hikayeli oyunlar) oyunlar değil de daha çok şarkı açıp adam kesip çıkcağım oyunlar önerir misiniz(dead cells, katana zero, hades gibi)
1- Rdr2 nasıl kafa dağıtmalık olabilir? Çok güzel bir hikayesi, atmosferi, karakterleri var. Girip adam vurmalık bir oyun değil.RDR2 girip kafa dağıtmak için güzel oyun, CSGO ve LOL'de çok kaliteli oyunlarmış, rdr2 ile kapışıyor diyorlar ama ben denemedim.
LoL ile kıyaslama yapıyor bir de1- Rdr2 nasıl kafa dağıtmalık olabilir? Çok güzel bir hikayesi, atmosferi, karakterleri var. Girip adam vurmalık bir oyun değil.
2-Rdr2 hikayeli, Cs Go rekabetçi bir oyun.
payday 2üzerine kafa yorabileceğim(witcher , ac srileri gibi hikayeli oyunlar) oyunlar değil de daha çok şarkı açıp adam kesip çıkcağım oyunlar önerir misiniz(dead cells, katana zero, hades gibi)
knk bak samimi söylüyorum manyak olursun vazgeç bu kafadan .RDR2 girip kafa dağıtmak için güzel oyun, CSGO ve LOL'de çok kaliteli oyunlarmış, rdr2 ile kapışıyor diyorlar ama ben denemedim.
1- Rdr2 nasıl kafa dağıtmalık olabilir? Çok güzel bir hikayesi, atmosferi, karakterleri var. Girip adam vurmalık bir oyun değil.
2-Rdr2 hikayeli, Cs Go rekabetçi bi
BEN KAFA DAĞITIYORUM KARDEŞİM ALLAH ALLAH YA
Pek kafa dağıtmalık değil gibi sanki. Daha çok adamın sinirlerini hoplatacaksındemon's souls