Neler Yeni

[Kafa Karışıklığı] Safety Detectives Sitesine Göre En İyi Antivirüsler

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar Safety Detectives isimli bir site buldum. Site bilgisayar güvenliği ve antivirüsler konusunda baya detaylı bilgi veriyor. Kafamı karıştıran kısmı en iyi antivirüsün Norton olduğu yazıyor. İkinci en iyi antivirüs ise McAfee yazıyor. Ben bunları kullanan bile görmedim doğru düzgün. Kaspersky 8. Eset 9. sırada gözüküyor buna da bayağı şaşırdım. Sitede tam 55 antivirüsün incelemesi mevcut. Aşağıdaki resimde yazanlar en iyi antivirüs yazılımları olarak gözüküyor. Görseli ve site linkini bırakıyorum. Sizin düşünceleriniz nedir ?

Adsız.png

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Sponsor olma ihtimali vardır diye düşünüyorum. Onun dışında Kaspersky üstüne tanımam

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Muhtemelen sponsor. Sitede zaten ne hikmetse ilk üçe giren antivirüslerin satışı da yapılıyor. :D

robin

80+ Silver
McAfee indirmeyin sakın. Eski sahibi açıkladı; Bilgisayardan McAfee'yi silmek imkansız.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
McAfee indirmeyin sakın. Eski sahibi açıkladı; Bilgisayardan McAfee'yi silmek imkansız.
Hatırlıyorum baya eskiden indirmiştim bir türlü kalkmıyordu en son artık program files appdata falan ordan silmiştim :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muhtemelen sponsor. Sitede zaten ne hikmetse ilk üçe giren antivirüslerin satışı da yapılıyor. :D
Yani o kadar satamıyorlar ki siteye rüşvetle kendilerini iyi gösteriyorlar.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
genelde reklam almış siteler oluyor. tarafsız incelemelere bakabilirsin. norton ve kaspere lafım yok ama mcafee ne alaka 2. kasper nasıl 4. tutarsız yani hatta bir youtuber linki vereyim altyazı falan merak eden bakar artık

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
genelde reklam almış siteler oluyor. tarafsız incelemelere bakabilirsin. norton ve kaspere lafım yok ama mcafee ne alaka 2. kasper nasıl 4. tutarsız yani
Genel ortalamaya göre Kaspersky 18. sıradaymış. O kadar diyim.

Çok tutarsız ya. Norton başarılı mı sence ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
McAfee 2. Sıradamı, HAHAHAHAAHAH. Güzel güldüm.

Bu şey ya userbenchmark ın antivirüs versiyonu, userbenchmark da intel taraftarlığı yüzünden redditte yasaklanmış bir sayfa anlayın işte :).

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Format at düzelir beaaa

Windows defenderın üzerine tanımam beaaa sağolsun virüsten kurtarmışlığı var

rea1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Rahmi Emre Altunyuva
Norton çok eskide kaldı be.
Bende mecbur mc afee kullanıyorum laptopun yanında 2 yıl beleş üyelik vermişlerdi 2 yıl bitince de otomatik yenilemiş üyeliği para boşa gitmesin diye kullanıyorum

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
McAfee 2. Sıradamı, HAHAHAHAAHAH. Güzel güldüm.

Bu şey ya userbenchmark ın antivirüs versiyonu, userbenchmark da intel taraftarlığı yüzünden redditte yasaklanmış bir sayfa anlayın işte :).
İyi rüşvet almış site :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Norton Bireysel kullanıcı olarak bakmayın dünya üzerindeki, banka vb. şirketlerin çoğu Norton kullanıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,850
Üyeler
161,762
Son üye
Cracxy
Top Bottom