Neler Yeni

Kafayı yemek üzereyim.

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
Her sandalyem sallandığında ya da ne bilim küçük bir titreşimde deprem olduğunu düşünüyorum ve sürekli oluyor unutamıyorum unutulmuyor en özel durumlarda bile kaygı oluyor nasıl atlatabilirim bunu..

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,996
İsim
Oğuz Oğuz
Her sandalyem sallandığında ya da ne bilim küçük bir titreşimde deprem olduğunu düşünüyorum ve sürekli oluyor unutamıyorum unutulmuyor en özel durumlarda bile kaygı oluyor nasıl atlatabilirim bunu..
Deprem bölgesinde yaşıyorsan evinin sağlamlığından emin olursan rahatlarsın. Bunun için ilgili makamlara başvurabilirsin. Eğer evin sağlam olduğundan eminsen korkun azalır diye düşünüyorum.

Shia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Sema
İlgilendiği Kategoriler
Genellikle 🐱
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Deprem bölgesinde yaşıyorsan evinin sağlamlığından emin olursan rahatlarsın. Bunun için ilgili makamlara başvurabilirsin. Eğer evin sağlam olduğundan eminsen korkun azalır diye düşünüyorum.
ev sağlam yeni yapılmış bir sitede yaşıyorum sorun bu değil aslında cafede bile arkadaşım ayağını titretse direk titriyorum olduğum yerde..

elimde değil işte :(
Benim de elimde olmadığını düşündüğüm bir sürü şey vardı, sonra kendi kendime dedim ki elimde değil kafamda olmalı zaten. Yani mantıklı düşünüp kendimize mantıklı açıklamalar yapmaya çalışınca yavaş yavaş düzeliyor her şey. Bir şekilde bu sorunu halletmeliyim deyip halletmeyi daha çok deneyin kendi kendinize.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Deprem bölgesinde yaşıyorsan bence normal çünkü ben Mardinden Istanbula geldiğimde içimde bir korku vardı deprem filan herkes konuşuyor işte bende en ufak sarsıntıda çok korkuyordum ailemden uzaktaydım tek başımaydım bu dahada canımı sıkıyordu . banyoya girdiğimde sallanıyor ve düşüyor gibi oluyordum maalesef geçmedi Mardin'e dönünce rahatladım.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Banada sürekli oluyor ama sende travma gibi bir etki bırakmış sanki bi psikoloğa görünürsen çok iyi olur.

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Korku ile hiçbir şeyi çözemezsin sonuç olarak çoğu şehirde fay hattı geçiyor . Japonya gibi sağlam çok yüksek teknolojili binalarımız olsa emin ol kimsenin umurunda bile olmaz ki orası bile tamamen % 100 güvenli değil çünkü tsunami belası var ayrıca bu gezegenin doğal işleyişi bir sürü doğal afetlerle devam ediyor bundan tamamen %100 korunup , engelleyemezsin elimizde olan bir durum değil boşuna korkup asla üzme kendini akışına bırak .

Son düzenleme:

Solotov

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Solotov Bourne
Kadere düşüncelerinle yön veremezsin, korkuları kaygılar besler büyütür filizlendirir. Evde evhamlı bir aile ferdin olduğu için olabilir belki senide etkilemiştir bu. Ama dışarıda düğün yapılırken atılan bir merminin odanda kafana isabet etmesi ihtimalide var. Veya evde kayıp başını yere vurup beyin kanamasıda geçirebilirsin. Bende anksiyete sorununu en en diplerde yaşıyorum aştım zamanla çok şükür. Her zaman yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,440
Üyeler
161,051
Son üye
erbak
Top Bottom