Kütüphanelerdir onlarKodlama işinde pek içli dışı değilim ancak, çevremde kaç yıldır uğraşıp da arkada kodlama rehberi sekmesi olmayan kimse görmedim
Aylardır yıllardır korona başından beri payton öğğrenmeye çalısıyom 1 tık ilerleme yok nasıl yazılım öğrenebilrim?
sana göre değildir belkiAylardır yıllardır korona başından beri payton öğğrenmeye çalısıyom 1 tık ilerleme yok nasıl yazılım öğrenebilrim?
Python öğrenme sende ben Python bilmem mesala JavaScript ten başla ama basit şeylerden şu aralar Discord Botu yapmak Meşhur istersen eğitici şeylere bakarak yapabilirsiniz Ben C++ en iyi bilirimAylardır yıllardır korona başından beri payton öğğrenmeye çalısıyom 1 tık ilerleme yok nasıl yazılım öğrenebilrim?
Python yapamiyosan dil değiştir bukadar basit niye ona göre olmasın isteyen herkes hevesli olup gayret ederse başarabilirsana göre değildir belki
udemy kurslarını denedinizmi ben siber güvenlik için atıl samancıoğlu nun kursunu satın almıştım 20 tl gibi bir fiyata sürekli indirime giriyor zaten kurslar öyle öğrenebilirsinAylardır yıllardır korona başından beri payton öğğrenmeye çalısıyom 1 tık ilerleme yok nasıl yazılım öğrenebilrim?
Python yapamiyosan dil değiştir bukadar basit niye ona göre olmasın isteyen herkes hevesli olup gayret ederse başarabilir