Neler Yeni

KAFAYI YİCEM NASIL YAZILIM ÖĞRENEBİLİRİM?

PinsizAMD

80+ Bronze
Aylardır yıllardır korona başından beri payton öğğrenmeye çalısıyom 1 tık ilerleme yok nasıl yazılım öğrenebilrim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Kodlama işinde pek içli dışı değilim ancak, çevremde kaç yıldır uğraşıp da arkada kodlama rehberi sekmesi olmayan kimse görmedim :D

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Aylardır yıllardır korona başından beri payton öğğrenmeye çalısıyom 1 tık ilerleme yok nasıl yazılım öğrenebilrim?

Çünkü ezber yapmaya çalışıyorsun kardeşim benim mantığını kavra class nedir fonksiyon nedir bil sadece yapılışını ezberleme aynı hataya önceleri bende düşüyordum zamanla gördüm ki aslında bunun hiç bir önemi yok mantığını kavrayınca istediğim kütüphaneleri rehberlerle istediğim şekilde kullanabiliyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hakim aslan
Benim 1 gb Ram çoğu parçası kırıken unity açmıyodu pc cs 1.6 da kasıyodu bende çok eski bir oyun yapma programı indir dim sonra oradan delphi dili öğrendim sonra pc kırıldı bende okuldaki bilişim hocasına söyledim durum u ancak pandemi çıktı ve kurslara gidemiyorum ancak donanım bilgisinde kendimi geliştirdim kısaca neyse hevesliysen onu bir şekilde başarırsın

Sagittarius

80+ Silver
Python öğrenme sende ben Python bilmem mesala JavaScript ten başla ama basit şeylerden şu aralar Discord Botu yapmak Meşhur istersen eğitici şeylere bakarak yapabilirsiniz Ben C++ en iyi bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sana göre değildir belki
Python yapamiyosan dil değiştir bukadar basit niye ona göre olmasın isteyen herkes hevesli olup gayret ederse başarabilir

Son düzenleme:

shiinacim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Akın Cenikli
udemy kurslarını denedinizmi ben siber güvenlik için atıl samancıoğlu nun kursunu satın almıştım 20 tl gibi bir fiyata sürekli indirime giriyor zaten kurslar öyle öğrenebilirsin

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Muhtemelen bu konuya veya bu yazılım diline çok ilgin yok.
Çünkü ben öğrenmek istiyordum ve sadece bu videonun sadece 1 saatini izledim artık basit bir Python uygulaması yapabiliyorum.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Python yapamiyosan dil değiştir bukadar basit niye ona göre olmasın isteyen herkes hevesli olup gayret ederse başarabilir

Dil değiştirsen de bir fark yaratmaz ki dillerin hepsi neredeyse mantık olarak aynı mesela bak örnek veriyorum javadaki switch yapısı ile kotlindeki when yapısı mantık olarak tamamen aynı arkadaş bunların yapılışını ezberlemeye çalışıyor mantığını kavraması lazım

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Ben C++ öğrenmeye çalışırken bir video serisinden bakıp yapıyordum, python için de seriler vardır elbet.

PinsizAMD

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,593
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom