GirayHan
80+ Platinum
mağazada tüm ürünlere tıkla orda bir tık aşağı inersen ürünü görebilirsin. mağaza linki vermemin sebebi 600/150TL indirim olması. Arkadaşlar diğer ürünlere de göz atsın diye.Link kahve dünyasının mağaza ana sayfasına gidiyor hocam.
Filtre kahve alırken notlara french press için olduğunu belirtiyor muyuz yorumlarda biri toz olarak geliyor demiş filtre kağıdım yokeyvallah yanına filtre kahveyle almayı düşünüyorum 4 tane fazla gelir gibi
hayır filtre kahve olan toz olarak geliyor çekirdek olan da çekirdek şeklindeFiltre kahve alırken notlara french press için olduğunu belirtiyor muyuz yorumlarda biri toz olarak geliyor demiş filtre kağıdım yok
çekirdek olarak istemiyorum zaten de french presse uygun demişler aldık bakalım en kötü alıcaz kağıthayır filtre kahve olan toz olarak geliyor çekirdek olan da çekirdek şeklinde
yok hocam almanıza gerek yok ben filtre kahve makinesinde kullanıyorum gayet de güzel tadı fiyatına göre kağıtsız da kullanılabilirçekirdek olarak istemiyorum zaten de french presse uygun demişler aldık bakalım en kötü alıcaz kağıt
Önerdiğiniz bir makine var mı?yok hocam almanıza gerek yok ben filtre kahve makinesinde kullanıyorum gayet de güzel tadı fiyatına göre kağıtsız da kullanılabilir
ben 2 sene önce falan bime gelen filtre kahve makinesini almıştım markası phillips zaten ucuz makinelerin hemen hemen hepsi aynı su bir tarafta buharlaşıyor diğer tarafın tavanına çarpıp damlıyor ucuz puanı 4 ve üzeri alırsanız bir sorun çıkacağını sanmıyorumÖnerdiğiniz bir makine var mı?
Bulamadım dedig8n ürünü atarmisin
fındık kreması yaz çıkarBulamadım dedig8n ürünü atarmisin