Neler Yeni

kalemli okul için tablet önerisi

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
Merhaba öncelikle Ortalama 4500 5000tl civarına kalemli bir tablet arıyorum. 0 olması gibi bir derdim çok yok ancak çokta eski bir ürün olmasa iyi olur. ipad 8 ve ya 9 ikinci el baktım biraz ancak uygun fiyatlı olanlarda icloud unutulmuş ondan dolayı açmanın bir yolu yok galiba eğer varsa söylerseniz iyi olur. şimdiden öneriler için teşekkürler.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba öncelikle Ortalama 4500 5000tl civarına kalemli bir tablet arıyorum. 0 olması gibi bir derdim çok yok ancak çokta eski bir ürün olmasa iyi olur. ipad 8 ve ya 9 ikinci el baktım biraz ancak uygun fiyatlı olanlarda icloud unutulmuş ondan dolayı açmanın bir yolu yok galiba eğer varsa söylerseniz iyi olur. şimdiden öneriler için teşekkürler.
iPad 6 bakabilirsin o bütçede ancak.

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPad 6 bakabilirsin o bütçede ancak.
ipad 6 ne kadar süre götürür peki yazılım desteği falan ne zaman kesilir tahminen ya da 3 sene sonra uygulamalara girememe başlar mı

hikoo

80+ Bronze
Ogrenciysen devlet vergi destekli huawei tablet al kalemli, baska secenek yok

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
3-4 sene gider sanırım. Yazılım desteği seneye kesilecek.
yazılım desteği gittikten sonra ne gibi sıkıntılar oluyor güvenlik zaafiyeti dışında örnek veriyorum dikkatli ve iyi bir şekilde kullansam beni 5 yıl götürür mü yoksa destek kesildikten 2 3 yıl sonra patatese bağlar mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ogrenciysen devlet vergi destekli huawei tablet al kalemli, baska secenek yok
google servisleri yokmuş onda da çok sıkıntı çıkarır mı sizce gbox var ama o da ne kadar güvenilir olur ne de olsa 3. parti yazılım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yazılım desteği gittikten sonra ne gibi sıkıntılar oluyor güvenlik zaafiyeti dışında örnek veriyorum dikkatli ve iyi bir şekilde kullansam beni 5 yıl götürür mü yoksa destek kesildikten 2 3 yıl sonra patatese bağlar mı
Uygulama destekleri kesiliyor. Mesela 4-5 sene sonra Youtube uygulamasının desteği kesilebilir yani yeni güncellemeler cihazına gelmeyebilir eski sürümde kalırsın. Hız olarak bir sıkıntısı olmaz.

Bende iPad 4. Gen var kendisi 7 senedir güncelleme almıyor. Şuan Youtube falan hiçbir şeyin uygulaması kullanılmıyor ama yine de not alma konusunda sorun yok ve internet tarayıcısı üzerinden birçok şey yapılıyor.

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
Uygulama destekleri kesiliyor. Mesela 4-5 sene sonra Youtube uygulamasının desteği kesilebilir yani yeni güncellemeler cihazına gelmeyebilir eski sürümde kalırsın. Hız olarak bir sıkıntısı olmaz.

Bende iPad 4. Gen var kendisi 7 senedir güncelleme almıyor. Şuan Youtube falan hiçbir şeyin uygulaması kullanılmıyor ama yine de not alma konusunda sorun yok ve internet tarayıcısı üzerinden birçok şey yapılıyor.
eğer 4 5 sene sonra ise çok sıkıntı yaratmaz bana gibi geliyor o zaman kadar daha iyi bir modele geçerim diye düşünüyorum en azından bi 3 sene götürse iyi olur ama
icloud unutulmuş bir cihazı açmanın hiç bir yolu yok değil mi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
eğer 4 5 sene sonra ise çok sıkıntı yaratmaz bana gibi geliyor o zaman kadar daha iyi bir modele geçerim diye düşünüyorum en azından bi 3 sene götürse iyi olur ama
icloud unutulmuş bir cihazı açmanın hiç bir yolu yok değil mi
Yok. Zaten o cihazları alma çoğu çalıntı oluyor başına iş açma olasılıkları var.

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
Yok. Zaten o cihazları alma çoğu çalıntı oluyor başına iş açma olasılıkları var.
hocam birde son olarak şeyi sorayım en son ios17 çıkmış sanırım ve ipad 6dan itibaren yukarısını kapsıyor nisanda da ios18 çıkacakmış galiba onda da muhtemelen ipad 6yı almazlar değil mi yani bulabilirsem ipad 7 bulsam ikinci elde daha iyi mi olur

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam birde son olarak şeyi sorayım en son ios17 çıkmış sanırım ve ipad 6dan itibaren yukarısını kapsıyor nisanda da ios18 çıkacakmış galiba onda da muhtemelen ipad 6yı almazlar değil mi yani bulabilirsem ipad 7 bulsam ikinci elde daha iyi mi olur
iPad 7 ile 6 nın işlemcileri aynı destek keserlerse ikisini bir keserler. Ya ikisi de iOS 18 alacak 19 alamayacak ya da ikisi de iOS 18 alamayıp 17 de kalacak diye düşünüyorum.

iPad 7 nin ekranı daha büyük, 7 alacaksan ekran boyutu için alabilirsin.

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
iPad 7 ile 6 nın işlemcileri aynı destek keserlerse ikisini bir keserler. Ya ikisi de iOS 18 alacak 19 alamayacak ya da ikisi de iOS 18 alamayıp 17 de kalacak.

iPad 7 nin ekranı daha büyük, 7 alacaksan ekran boyutu için alabilirsin.
tamamdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom