Neler Yeni

Kaliteli bir uyku için ne yapmalıyım?

SeryXS

80+ Bronze
Arkadaşlar sabah 5de işe gitmek için kalkıyorum 6da otobüsde oluyorum fakat akşamları erken yatmam lazim erken uyuma isteği hiç yok ve bir kaç kez 9 10 gibi uyumayı denediğimde uyuyamadım bir oraya bir oraya dönüyorum sürekli stresliyim düzgün uyuyamıyorum işe uykulu uykulu gidiyorum her gün nasıl kurtulabilirim bu durumdan. Arkadaşlarım ayran süt içip yat diyorlar bilemedim sizce ne yapmalıyım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Arkadaşlar sabah 5de işe gitmek için kalkıyorum 6da otobüsde oluyorum fakat akşamları erken yatmam lazim erken uyuma isteği hiç yok ve bir kaç kez 9 10 gibi uyumayı denediğimde uyuyamadım bir oraya bir oraya dönüyorum sürekli stresliyim düzgün uyuyamıyorum işe uykulu uykulu gidiyorum her gün nasıl kurtulabilirim bu durumdan. Arkadaşlarım ayran süt içip yat diyorlar bilemedim sizce ne yapmalıyım
Melatonin takviyesi alabilirsin.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
magnezyumun ben şahsen faydasını gördüm

SeryXS

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BabaVoss7

80+ Silver
Ben yıllardır aşamadım bunu bence tamamen psikolojik. Yarın işe gitmeyeceğimi bilsem mesela 4 saat uyku bile 10 saatlik his veriyor kalkasım geliyor. Anca kendini uykusuz bırakıcan filan beşte kalkıyorsan hep gün içinde uyuklamıyosan dokuz on gibi yatsan yorgunluktan uyursun belki sessiz karanlık bi yer lazım. Belki anca öyle. Ben pes ettim artık uykum gelince yatıyorum en azından kafama takmıyorum. Her sabah pişman olsamda akşama aynısı oluyo 🥲

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe

SeryXS

80+ Bronze
Ben yıllardır aşamadım bunu bence tamamen psikolojik. Yarın işe gitmeyeceğimi bilsem mesela 4 saat uyku bile 10 saatlik his veriyor kalkasım geliyor. Anca kendini uykusuz bırakıcan filan beşte kalkıyorsan hep gün içinde uyuklamıyosan dokuz on gibi yatsan yorgunluktan uyursun belki sessiz karanlık bi yer lazım. Belki anca öyle. Ben pes ettim artık uykum gelince yatıyorum en azından kafama takmıyorum. Her sabah pişman olsamda akşama aynısı oluyo 🥲
Hocam mesela izne çıktığımda köye yaylaya gidiyorum gecekondu var gece olunca aşırı karanlık oluyor ve rakımı baya yüksekde bir yer. Orda akşam 9 10 gibi uyku bastırıyor bir uyuyorum öğlen 12de kalkıyorum ama İstanbul'da öyle olmuyor uyku gelmiyor gözüme

SwArOn

80+
Aynısı bende de vardı yatağı değiştim direk meğer taşta yatıyormuşum :ROFLMAO:

SeryXS

80+ Bronze
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynısı bende de vardı yatağı değiştim direk meğer taşta yatıyormuşum :ROFLMAO:
Benim yatakda taş gibi ondanmi acaba

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Eczanede bulabilirmiyim?

Bugünlük ne yapmalıyım hocam ayran vs. Fayda eder mi?
Hocam illa 9-10 gibi değilde benim gibi 11-12 gibi yatmayı deneseniz bende mesela 10 gibi uyuyamam ancak 12 gibi mis gibi uyurum tabiri caizse camış gibi uyurum
Magnezyum melatonin birde melisa çayı öneririm üçününde faydasını gördüm ben

Gif Man

80+ Gold
Yattığın Odanın Karanlık Ve Sessiz Olması .

Yatmadan Önce 2 Saat Civarı Teknolojik Alet Kullanmamak .

Yattığın Yerde Teknolojik Alet Olmaması .

Bunları Söyleyebilirim .

SwArOn

80+
Teşekkürler hocam

Benim yatakda taş gibi ondanmi acaba
Bilemem valla yaylı ortopedik yatağa geçince hem yattığım zaman gözümü kapayınca 10 bilemedin 15dk da uyuyorum hem de kaliteli uyuyorum. eskiden 10 saat yatıp yorgun oluyordum şimdi 5-6 saat yatınca yetiyor tüm gün.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bilemem valla yaylı ortopedik yatağa geçince hem yattığım zaman gözümü kapayınca 10 bilemedin 15dk da uyuyorum hem de kaliteli uyuyorum. eskiden 10 saat yatıp yorgun oluyordum şimdi 5-6 saat yatınca yetiyor tüm gün.
valla hocam 15 dk benim için çok uçuk bi süre bile bende taş gibi yatakta yatıyorum saat 12 den sonra max 5 dkda uyuyorum herhalde otrtopedik yatak olsa 5 dkyı bile bulmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul
Top Bottom