Neler Yeni

kaliteli kreatin markası önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
selamlar kreatin almak istiyorum fakat hangi markadan almalıyım bilmiyorum ekstra olarak suplementler.com güvenilir midir ?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Güvenilir sitedir ben ProteinOcean kullandım etkiliydi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güvenilir sitedir ben ProteinOcean kullandım etkiliydi.
kreatinde marka fark ediyor mu ? ekstra olarak bigjoy bcaa+glutamin alacağım ondan dolayı bigjoy alasım var fakat baktığımızda bcaa glutamin karpuz aromalı , kreatine baktığımızda ananas diyor tadı kötü olur mu acaba

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
kreatinde marka fark ediyor mu ? ekstra olarak bigjoy bcaa+glutamin alacağım ondan dolayı bigjoy alasım var fakat baktığımızda bcaa glutamin karpuz aromalı , kreatine baktığımızda ananas diyor tadı kötü olur mu acaba
Kreatini ben sade içtim direkt ağzına at tozu suyla yut daha güzel oluyor.
Bigjoy güzel markadır alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
proteinoceanı çok gömüyolar un vs. vs diyorlar sence doğru mu idmana etkisi nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1699035574303.png

bunu almayı planlıyorum

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
Marka farkediyor muydu zamanında 1000grm kingsize 200 TL almıştım vucut alışınca pump olsun enerji olsun inanmazdım mükemmel bişi.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
proteinoceanı çok gömüyolar un vs. vs diyorlar sence doğru mu idmana etkisi nasıl ?
Ben etkisini gördüm kullandığım ağırlıklar arttı vb. kaslara su depoladığı için kilo yapıyor sadece.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir
hocam rica edıyorum burdakılerın verdiği tavsiyelere uyma proteiocean markalı creatın yapan bir marka bu ne alaka diyebilirsn creatine 300gr ise aroması 100gr saf creatin almak istersen torq ,hiq veya hardline alablrsn 200mesh bunlar diğerlşeri 80mesh,200mesh emilimi daha yüksektir

hocam rica edıyorum burdakılerın verdiği tavsiyelere uyma proteiocean markalı creatın yapan bir marka bu ne alaka diyebilirsn creatine 300gr ise aroması 100gr saf creatin almak istersen torq ,hiq veya hardline alablrsn 200mesh bunlar diğerlşeri 80mesh,200mesh emilimi daha yüksektir
aroması 100gr demeye calıstım virgül koymamısım kusra bakma

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz

hocam sağ ol spor salonundaki hocam yarışmalara katılmış vücut geliştirmeci olduğu için onada danıştım bana hardline creatinin yan etkisi olarak sivilce yaptığını söyledi bigjoy ideal dedi bende şu an bigjoy alacağım gibi öbür aya hardline almayı düşünüyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir
hocam sağ ol spor salonundaki hocam yarışmalara katılmış vücut geliştirmeci olduğu için onada danıştım bana hardline creatinin yan etkisi olarak sivilce yaptığını söyledi bigjoy ideal dedi bende şu an bigjoy alacağım gibi öbür aya hardline almayı düşünüyorum
bigjoy kaliteli marka değil 3tae marka önerdim üçünden birisini alman daha iyi olur malum creatıne adı altıda her şey satabilirler türkiyede denetleme yok malesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Deniz Eren Poyraz
Instagram
erennpyrz
bigjoy kaliteli marka değil 3tae marka önerdim üçünden birisini alman daha iyi olur malum creatıne adı altıda her şey satabilirler türkiyede denetleme yok malesef
doğru söylüyorsun tabii bir değişim görmezsem hardline alma taraftarıyım bende kuzenimde onu kullanıyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam

ProteinOcean iyi mi kötü bilemiyorum zaten hayatımda 1 kutusunu kullanıp bıraktım ama kutuda 200 mesh yazıyor ve saf aromasız kreatinin neden 300 gramında 100 gram aroma olsun ?
Tabii ki bigjoy vb. markalar daha iyi bende onları tavsiye ediyorum ama dediğin her şeyi ProteinOcean karşılıyor neden bu marka kötü?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Emir
ProteinOcean iyi mi kötü bilemiyorum zaten hayatımda 1 kutusunu kullanıp bıraktım ama kutuda 200 mesh yazıyor ve saf aromasız kreatinin neden 300 gramında 100 gram aroma olsun ?
Tabii ki bigjoy vb. markalar daha iyi bende onları tavsiye ediyorum ama dediğin her şeyi ProteinOcean karşılıyor neden bu marka kötü?
1699094581686.png

tavsiye etmeme sebebımde hemen hemen her markayı denedım(aloprotein, proteinocea, ssn, torq, premium gold ,hiq ,bigjoy )belki başka daa vardır aklıma gelmıyor aralarında en kötü proteinocean ve bigjoydu.Bigjoyun bcaasını denedım ve creatine vardı mysupplement,bigjoya ait bir marka ikiside kötüydü,proteinocean preworkouut almıstım noldu anlamadım hayatımda ilkdefa dondugunu gördüm bir supplementin topaklanabilir buna lafım yok fakat direkt donması thuaf etkisi de kötüydü ilk başlarda belki toleransım yüksektir bilmiyorum fakat bu iki marka benım gözümde kötü ki yıllardır supplement kullanan birisiym

Top Bottom