Evet bu bayağı hoşuma gitti kesinlikle bütçemden biraz arttırıp bundan alıyorumTrust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comİnceleme: Trust GXT 540 Gamepad
Öncellikle iyi forumlar diliyorum forum üyelerim. Gamepad'i 30 dakika PS3'de deneyimlemiş bulunmaktayım, PC'de deneme imkanım şu an yok ama ileride PC'de deneyince bir sıkıntı çıkarsa buraya yazarım. Bu inceleme benim ilk incelemem olacak o yüzden bazı hatalar yapabilirim kusuruma bakmayın...www.technopat.net
bu mu daha iyidir trust mı acaba?Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech F310 Kablolu PC Oyun Kolu özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
f310bu mu daha iyidir trust mı acaba?
F310 ne kadar iyi olsada titreşimi bile yok bence bu bir eksi. Ayrıyeten de abim yere düşürdü R1 tuşu geri gitti (İnternette bir sürü videosu var) garantide 2 hafta bekledi.bu mu daha iyidir trust mı acaba?
ben değişiklik olsun diye gxt 540 modelini tercih edeceğim sanırımF310 ne kadar iyi olsada titreşimi bile yok bence bu bir eksi. Ayrıyeten de abim yere düşürdü R1 tuşu geri gitti (İnternette bir sürü videosu var) garantide 2 hafta bekledi.
yada yakın zamanda hangisi indirime girerse onu alacağımben değişiklik olsun diye gxt 540 modelini tercih edeceğim sanırım