Neler Yeni

Kalori açığı bırakmama rağmen kilo veremiyorum

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
düzenli olarak 1 aydır hafta 6 gün 3 4 saat spor yapıyorum akşamlarıda yemekten sonra yürüyüşe çıkıyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum kalori açığı bırakıyorum ancak kilo veremiyorum 1 2 kilo veriyorum aradani kaç gün geçiyo verdiğim kiloyu geri alıyorum

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
demek ki kalori açığı bırakamıyorsun.
hocam sabah 1 kase yulaf yiyorum öğlen biraz atıştırıyorum akşamda çok bişey yemiyorum ekmeğide tamamen kestim sporda zaten 1 1.5 saat kardiyo yapıyorum sabah öğle yediklerimi orda yakıyorum

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Şeker kullanıyor musun.

donanimci98

80+ Bronze
hocam sabah 1 kase yulaf yiyorum öğlen biraz atıştırıyorum akşamda çok bişey yemiyorum ekmeğide tamamen kestim sporda zaten 1 1.5 saat kardiyo yapıyorum sabah öğle yediklerimi orda yakıyorum
nereden eminsin ki yaktığından? kalori hesabı yapıyor musun?

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Maksat sadece kalori açığı değil. Vücudun aldığı besinlerin miktarını normal düzende aşağı çekildiği zaman kıtlık psikolojisi ile yenen bütün yemeklerin depolanması, tuz ve mineral dengesinin sağlanamaması nedeni ile vücutta su depolanması(ödem), yiyeceklerin yeme düzeni ve şekli gibi birçok etken var. Diyetisyen diye bir grup boşuna yok hocam. Kafanıza göre bugün 1 tabak az yedim koştum kilo vericem tarzı bir şey değil vücut. Zayıflamak ile vücudu aç bırakıp daha sonra kas ve eklem sorunlarına yol açabilecek etkinlikler birbirinden farklıdır.

donanimci98

80+ Bronze
koşu bandında kaç kalori yaktığın yazıyor zaten onun haricinde google fitte aşağı yukarı koşu bandıyla aynı rakamları veriyo
ne yediğini bilmiyoruz ki. bir kase yulaf diyorsun da kaç gram yulaf. yediklerimi yakıyorum diyorsun? neye göre yakıyorsun onu soruyorum. günde kaç kalori alıyorsun mesela. ihtiyacın nedir? aradaki açık ne kadar?

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Maksat sadece kalori açığı değil. Vücudun aldığı besinlerin miktarını normal düzende aşağı çekildiği zaman kıtlık psikolojisi ile yenen bütün yemeklerin depolanması, tuz ve mineral dengesinin sağlanamaması nedeni ile vücutta su depolanması(ödem), yiyeceklerin yeme düzeni ve şekli gibi birçok etken var. Diyetisyen diye bir grup boşuna yok hocam. Kafanıza göre bugün 1 tabak az yedim koştum kilo vericem tarzı bir şey değil vücut. Zayıflamak ile vücudu aç bırakıp daha sonra kas ve eklem sorunlarına yol açabilecek etkinlikler birbirinden farklıdır.
hocam yaşadığım yerdeki diyetisyen bence kalitesiz bi kere gittim sabah haşlanmış yumurta yiyeceksin diyo bende küçüklüğümden beri haşlanmış yumurta yiyemiyorum yediğim zaman direk kusuyorum kadınada bu durumu anlatıyorum ama hala haşlanmış yumurta yiyeceksin diyo

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
hocam yaşadığım yerdeki diyetisyen bence kalitesiz bi kere gittim sabah haşlanmış yumurta yiyeceksin diyo bende küçüklüğümden beri haşlanmış yumurta yiyemiyorum yediğim zaman direk kusuyorum kadınada bu durumu anlatıyorum ama hala haşlanmış yumurta yiyeceksin diyo
Hiçbir diyetisyen ısrarla bir besin önermez hocam. Kişinin diyetinde uzun süre kalabilmesi için kişisinin damak zevkine uyan en etkili yüzlerce diyet arasından beslenmenize göre bir program çıkartır. Siz diyetisyene gitmemişsiniz. Ben diyetetik öğrencisi olan onlarca insan tanıyorum işim gereği.

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
Hiçbir diyetisyen ısrarla bir besin önermez hocam. Kişinin diyetinde uzun süre kalabilmesi için kişisinin damak zevkine uyan en etkili yüzlerce diyet arasından beslenmenize göre bir program çıkartır. Siz diyetisyene gitmemişsiniz. Ben diyetetik öğrencisi olan onlarca insan tanıyorum işim gereği.
hocam yalan söylecek halimiz yok ya demekki her diyetisyen işini layığıyla yapmıyo burdaki diyetisyen böyle

Top Bottom