Neler Yeni

Kan tahlilinden korkma sorunu

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
Herkese merhabalar grip olduğum için hastaneye gideceğiz fakat kan tahlili yapılmasından korkuyorum küçükken bayıldığım için kan beni tutuyor ne yapabilirim normal iğne yerine plastik iğne ve yatarak yaptırsam nasıl olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
merhabalar aynı problemi yaşıyorum çözümü tamamen psikolojik kendini sıkma rahatla ve sıklıkla düşünme sadece 8 saniye süren bir şey,

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar aynı problemi yaşıyorum çözümü tamamen psikolojik kendini sıkma rahatla ve sıklıkla düşünme sadece 8 saniye süren bir şey,
Ve hastane kokusundan da etkileniyorum çift maske ile gireceğim sanırım

egebaranakk0

80+ Silver
Herkese merhabalar grip olduğum için hastaneye gideceğiz fakat kan tahlili yapılmasından korkuyorum küçükken bayıldığım için kan beni tutuyor ne yapabilirim normal iğne yerine plastik iğne ve yatarak yaptırsam nasıl olur yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Hocam yapabilirsin milyarlarca hücresi bulunan zeki, düşünebilen bi insansin minik bi iğneden mi korkucaksin en fazla ne olabilir ki

Coolpanda

80+ Silver
Kan tahlili tüplerinin içi 2 ile 10ml kan alacak şekilde oluyor gebelde. Normal bir insansan sende aşağı yukarı 5000ml kan var birşeyin eksilmez korkma. 👍

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kan tahlili tüplerinin içi 2 ile 10ml kan alacak şekilde oluyor gebelde. Normal bir insansan sende aşağı yukarı 5000ml kan var birşeyin eksilmez korkma. 👍
Yani öyle biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

psikolojiyi aştığın zaman rahatlarsın arkadaşın dediği gibi 8 saniye sürüyor kafada büyütmemek lazım
Acıyor mu peki plastik iğne ile yapılmasını isteyeceğim ama

Hocam yapabilirsin milyarlarca hücresi bulunan zeki, düşünebilen bi insansin minik bi iğneden mi korkucaksin en fazla ne olabilir ki
Aynen öyle fakat ya bir şey çıkarsa diye de korkuyorum ve acır mı yaparken sadece iğneyi taktıktan sonra mı hissederim

egebaranakk0

80+ Silver
Yani öyle biraz

Acıyor mu peki plastik iğne ile yapılmasını isteyeceğim ama

Aynen öyle fakat ya bir şey çıkarsa diye de korkuyorum ve acır mı yaparken sadece iğneyi taktıktan sonra mı hissederim
Kanka çatalı koluna hafifçe batirirmişçasina bi hissi var

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440

ARCADE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Arda Can Demirbaş
Aynı sorun bendede var. Kesin bir çözümü olan?

Junaiun

80+ Bronze
Kan verirken kanın alınacağı kolunuza bakmayın. Kafanızı çevirin. Kendinizi de sıkmayın.
Hayırlısı Allah'tan deyip sonuçlardan da korkmayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom