Aç kontrol et tabi 1 kilo hıyar çıkar sonra amanArkadaşlar birazdan rx 6600 rkran kartını almaya gidicem xfx marka 5350 TL ye dikkat etmem gereken bişey varmı kutuyu açayım mı kontrol için cacık falan çıkmasın sonra
Niye kanka 2 k ya falan bulamadın mı KPLaksjsjskskssnsnsArkadaşlar birazdan rx 6600 rkran kartını almaya gidicem xfx marka 5350 TL ye dikkat etmem gereken bişey varmı kutuyu açayım mı kontrol için cacık falan çıkmasın sonra
Ben bu salağı engelledim nerden çıktı yine çok zeki mal eski kartimi 3200 e sattım üstüne 2150 tl ekleyip bunu alıyorumNiye kanka 2 k ya falan bulamadın mı KPLaksjsjskskssnsns
Seri no falan karşılaştırma yapayım mı belli olmaz her türlü insan var çünküAç kontrol et tabi 1 kilo hıyar çıkar sonra aman
Her türlü kontrolü yap.Ben bu salağı engelledim nerden çıktı yine çok zeki mal eski kartimi 3200 e sattım üstüne 2150 TL ekleyip bunu alıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seri no falan karşılaştırma yapayım mı belli olmaz her türlü insan var çünkü
Pc ye takıp test etme şansım yok gidip alcam sıkıntı olur muHer türlü kontrolü yap.
Hocam malum faiz açıklandı birde pulse almam sevmiyorum hitap etmiyor bana şuan elimde rx 6500xt olanı var sevmiyorum hicAçıp bak kart doğru ve sıfırmi diye, bu arada pulse 6600 sık sık bu fiyatlara düşüyor bekleyebilirsin
5700'e sapphire var. Kart zaten fazla ısınmıyor ben olsam o paraya almazdımArkadaşlar birazdan rx 6600 rkran kartını almaya gidicem xfx marka 5350 TL ye dikkat etmem gereken bişey varmı kutuyu açayım mı kontrol için cacık falan çıkmasın sonra
Knk o fiyata çıkmam imkansız buna zorladım ztn yoksa hiç rx 6500xt yi değiştirmeye bile gerek kalmadı drop takılma driver çökmesi olmuyor sadece vram çok aşarsa oluyor normal oda bende almışken tam alayım diyorum bu dolar işi iyice tat kaçırmaya başladı çünkü5700'e sapphire var. Kart zaten fazla ısınmıyor ben olsam o paraya almazdım
Dur yazdım pc de deneme şansımız varmı diyeBilgisayara takmadan, çalıştığına ve o kart olduğuna nasıl emin olacaksınız?