Neler Yeni

❌İndirim Bitti! KARACA Biogranit Sare 13 Parça Tencere Seti 1565 TL

süper fiyat anneme hediye olarak aldım teşekkür ederim

Kral hiç ihtiyaç yoktu ama bende anneme hediye olarak çektim fiyat baya iyi geldi teşekkürler :)

sağolasın reis annemin doğum günü geliyordu iyi oldu

1.490TL'ye düşüyor bende

Herkes anneme hediye aldım demiş. Evde herkesin kullandığı bir eşya bu. Annenize hediye alacaksanız kendisinin özel olarak kullanabileceği şeyler alın. Yarın bu tencereden kuru pilavı sen yiyeceksin nasıl annene hediye oluyor :D

Herkes anneme hediye aldım demiş. Evde herkesin kullandığı bir eşya bu. Annenize hediye alacaksanız kendisinin özel olarak kullanabileceği şeyler alın. Yarın bu tencereden kuru pilavı sen yiyeceksin nasıl annene hediye oluyor :D
Ah ah bana da çok saçma geldi. Anneme hediye aldım bol bol pişirsin bize üzerine de bulaşığı yıkayıp çayı demlesin.
Neyse bu yorumları görüp uzun süredir annemin istediği plak çalar setini almaya gidiyorum.

Bizde öyle saćma bı gelenek olmuş, herkesin faydalandığı şeyi hediye gibi almak☺️ yinede güzel

Arkadaşlar sağlıklı mı ? güvenilir mi ? çelik almayı düşünüyordum da.
İnsan sağlığına böyle granitler kötü mü _
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlıklı çelik set önerir misiniz böyle acaba ? amazon satıcı ya da hepsiburada satıcı

Son düzenleme:
Arkadaşlar sağlıklı mı ? güvenilir mi ? çelik almayı düşünüyordum da.
İnsan sağlığına böyle granitler kötü mü _
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlıklı çelik set önerir misiniz böyle acaba ? amazon satıcı ya da hepsiburada satıcı
saglık icin çelik set lazım bunlar uygun yollu ürünler karacanın granitleri kadar daha kalitesiz bir granit bulamazsınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,764
Üyeler
173,417
Son üye
buraaksirin
Geri