Yükleniyor...
app.hb.biz
BU karacanın itemleri tırt geliyor sadece marka şişirmesi bu elektronik ürünleri
Tavası nasıl hocam bunun swiss crystal tavaları çok reklamı yapılıyor bilginiz var mıBU karacanın itemleri tırt geliyor sadece marka şişirmesi bu elektronik ürünleri
schafer da öyle hocam, ne zaman schaferdan ürün alsam pişman oluyorum. iadede almıyorlar thh ile uğraştırıyorlar benieBU karacanın itemleri tırt geliyor sadece marka şişirmesi bu elektronik ürünleri
tencere takımı var ondan memnunuz en azından annem öyle ama elektronikte berbatlar sadece şişirme ürünler belli oluyor marka basmış geçmişler bu ürünü de kullanmadım o yüzden ne desem yalan olurTavası nasıl hocam bunun swiss crystal tavaları çok reklamı yapılıyor bilginiz var mı
artır kral elektronik karaca önermem ve altta arkadaşın dediği gibi schafer da önermemdeğer mi bütçe artırılmali mı?
Ne önerirsin?tencere takımı var ondan memnunuz en azından annem öyle ama elektronikte berbatlar sadece şişirme ürünler belli oluyor marka basmış geçmişler bu ürünü de kullanmadım o yüzden ne desem yalan olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
artır kral elektronik karaca önermem ve altta arkadaşın dediği gibi schafer da önermem
karacaya göre kaliteli duruyor ben genelde eve beko alıyorum süpürge çaycı hep beko tost makinem eski arçelik hatta 2. el sanayi tipi alanlarda var ömürlük oluyorlarNe önerirsin?
Normalde bunu almayı planlıyordum ama arada bir fark göremeyince aldım bunu.Yükleniyor...
amzn.eu
Daha yüksek bütçeler bir tost makinesi için mantıklı mı?
birde satıcı amazon tr sorun çıakrsa iade eedersinNe önerirsin?
Normalde bunu almayı planlıyordum ama arada bir fark göremeyince aldım bunu.Yükleniyor...
amzn.eu
Daha yüksek bütçeler bir tost makinesi için mantıklı mı?
Biraz bakınca granit kaplama olduğunu gördüm. Sözde 2500 liralardan düşünce döküm filan sandım. 1 yıl sonra kararmaya başladığı ile ilgili bolca şikayet var.karacaya göre kaliteli duruyor ben genelde eve beko alıyorum süpürge çaycı hep beko tost makinem eski arçelik hatta 2. el sanayi tipi alanlarda var ömürlük oluyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
birde satıcı amazon tr sorun çıakrsa iade eedersin
1300 e makina bulamazsın doğruya doğru ama kalite beklememek lazım bu paraya alınabilirBiraz bakınca granit kaplama olduğunu gördüm. Sözde 2500 liralardan düşünce döküm filan sandım. 1 yıl sonra kararmaya başladığı ile ilgili bolca şikayet var.
Yine de iptal edilir mi bilemedim. Kupon ve nays ile 1300e geliyor