aradığımız oyunlar böyle chill oyunlar tower unite gibi istediğimiz zaman alt f4 çekebileceğimiz şeyler yani valo cs gibi try hard oyunlar değil max 13 tl bütçe
aradığımız oyunlar böyle chill oyunlar tower unite gibi istediğimiz zaman alt f4 çekebileceğimiz şeyler yani valo cs gibi try hard oyunlar değil max 13 TL bütçe
1.75kuruş koy üstüne steam pazarında falan birşeyler satıp hoi4 al yüzlerce saatini göm arkadaşlarınla istediğinde altf4 çekersin mesela geçen komünist çin sovyet rusya yaptık arkadaşla daha ben çini alamadan pc başından ayrılmam gerekti dedim knk ben kaçar sonra devam ederiz iyi knk dedi çıktık bugün devam ettik. try hard değil oyun ama öğrenmek zaman alıyor mesela amerişkayı öğrenmeye çalışıyorum ilk oynayışımda birlik basmayı unuttuydum şimdi çıkartmayı düzgün atamıyom ama gelişme var
bu kanal öğrenmene epey yardımcı olur arkadaşlarınla rehber videolarını izle agora modunu indirip oynamanızı tavsiye ederim focus ağaçları oyunun normal halindekinden çok daha farklı sorun olursa söylerim ama bende pek biliyor sayılmam oyunu malum şekilde ilk çıktığı zaman 300saat civarı şuan steam üzerinden 100saat oynadım henüz öğrenecek çok şeyim var