Kardeşime sistem alacagim bu fiyata daha iyisi varmi

the_vrboy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
341
merhaba araştirdigima göre itopyada teblionda vs hazir sistemlerde bu paraya ya apu var yada rx 6500 lu sistemler var biraz da trendyol gibi yerlerden bakayim dedim araştirmalarimla bu sistemi buldum
adamlari arayip sordum refubrished 2. el sistemmi diye hayır 0 dediler 24 ay garantili vs dediler
bu sistemden daha iyis varmi yoksa iyi mi
kardeşime alacagim rust fortnite gta5 roblox falan oynayacak

2. El parçaları temizleyip birleştirip satıyorlar asla bu para etmez, 9. Nesil işlemci mi kaldı kardeşim? Adam gibi topla ikinci elden bunlara para vereceğine trendyoldan pc mi alınır?

merhaba araştirdigima göre itopyada teblionda vs hazir sistemlerde bu paraya ya apu var yada rx 6500 lu sistemler var biraz da trendyol gibi yerlerden bakayim dedim araştirmalarimla bu sistemi buldum
adamlari arayip sordum refubrished 2. el sistemmi diye hayır 0 dediler 24 ay garantili vs dediler
bu sistemden daha iyis varmi yoksa iyi mi
kardeşime alacagim rust fortnite gta5 roblox falan oynayacak
Çok pahalı ve bu sistemler alınmaz. Kalitesiz iğrenç parçalar kullanılıyor

Sakın hepsiburada trendyoç tarzı yerlerden sistem almayın 2. El 4060lı sistem bulabilirsin
2. el sistem istemiyoruz hocam
2. El parçaları temizleyip birleştirip satıyorlar asla bu para etmez, 9. Nesil işlemci mi kaldı kardeşim? Adam gibi topla ikinci elden bunlara para vereceğine trendyoldan pc mi alınır?
Çok pahalı ve bu sistemler alınmaz. Kalitesiz iğrenç parçalar kullanılıyor
0 bu fiyatlara bir şey toplarsaniz veya hazır varsa alalim

2. el sistem istemiyoruz hocam

Ben o fiyata ddr5 toplamaya çalışıyorum. Hazır sistem olarak satılan 20bin altı 3-5 sistem var onlara bak

Aklıma arc a750 ve r5 5500 geliyor başka da fikrim yok bu paraya, bana konuşma başlat kısmından yaz yardımcı olayım. Bütçede esneme olur mu hiç? Bu arada sırf trendyolda satılıyor diye sıfır olmuyor trendyol böyle şeyleri hiç denetlemiyor. Kendini kandırıp sıfır parasına ikinci el alma

alma bunu

siz atarsaniz yani maksumum 17 bine kadar onu alayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem nasil hocalar

Son düzenleme:

ikinci elden 5kya rx6600 aldığın zaman toplamda 17k , hata yaptığım yer varsa düzeltin

ikinci elden 5kya rx6600 aldığın zaman toplamda 17k , hata yaptığım yer varsa düzeltin
hocam 0 parçalar ile 2. el girsem hepsini 2. el alirim ustte attigim sistem nasil

siz atarsaniz yani maksumum 17 bine kadar onu alayim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sistem nasil hocalar
markalı pc önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,093
Üyeler
184,569
Son üye