Neler Yeni

Kargolama Fiyatları İle İlgili Fiyat Edinme

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Ben Online Olarak Ürün Satmak İstiyorum Fakat Ne Kadar Kargo Ücreti Gideceğini Bilmiyiorum Biraz Araştırma Yaptım Ama Pek Bişey Bulamadım Satacağım Ürün Kırılmayacak Bişey 100 Gr Kadar Ancak Var Hacim Olarak Yer JKaplamıyor Acaba Kapıda Ödeme Kargo Ve Normal Kargo İle İlgili Fiyat Biligisi Olan Yada Bilgi Alabilecek Kimse Varmıdır ?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Online Olarak Ürün Satmak İstiyorum Fakat Ne Kadar Kargo Ücreti Gideceğini Bilmiyiorum Biraz Araştırma Yaptım Ama Pek Bişey Bulamadım Satacağım Ürün Kırılmayacak Bişey 100 Gr Kadar Ancak Var Hacim Olarak Yer JKaplamıyor Acaba Kapıda Ödeme Kargo Ve Normal Kargo İle İlgili Fiyat Biligisi Olan Yada Bilgi Alabilecek Kimse Varmıdır ?
En düşük kargo fiyatı 10-15 lira diye biliyorum. Mng 1 sene önce bana öyle demişti. Eğer sürekli satış yapacaksan kargolarla anlaşma yapabilirsin belki. Onun dışında kargolari gezip bilgi alman lazım.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En düşük kargo fiyatı 10-15 lira diye biliyorum. Mng 1 sene önce bana öyle demişti. Eğer sürekli satış yapacaksan kargolarla anlaşma yapabilirsin belki. Onun dışında kargolari gezip bilgi alman lazım.
sürekli satış yapacam gidip konuşacam bide kapıda ödeme oldumu daha çok talep ediliyor satacağım ürün 50 tl civarı 15 tl kargo ödersem zar zor kurtarır

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sürekli satış yapacam gidip konuşacam bide kapıda ödeme oldumu daha çok talep ediliyor satacağım ürün 50 TL civarı 15 TL kargo ödersem zar zor kurtarır
Kapıda ödeme yapan firmalar var tabi ama normal gönderi ila arada fark olur mu bilmiyorum. Araştırmak lazım iyice.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Sefa Koyuncu
Anlaşma yapmak için e ticaret olması lazım diye biliyorum.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Alper Çalışkan
Merhaba, kargo gönderimin nerede oturduğuna bağlı olarak desi/TL olarak fiyatlandırılır. Örnek veriyorum, İzmirden Erzuruma desi başına 0,70 kuruş iken, aynı fiyat Erzurumdan İzmir'e desi başına 1 TL oluyor neredeyse. Eğer nerede oturduğuna dair bilgi verebilirsen sana 81 ile fiyat listesi atabilirim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
PTT minimum 25 lira falan. O da normal müşteri için. Eğer sürekli kargo göndereceksiniz kargo ile iletişime geçin anlaşma indirim yapmak istiyorum deyin. Gerekeni yaparlar inşallah.

Gittigidiyor ile de satış yapabilirsiniz. PTT ücreti 11 lira + Gittigidiyor komisyonu.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, kargo gönderimin nerede oturduğuna bağlı olarak desi/TL olarak fiyatlandırılır. Örnek veriyorum, İzmirden Erzuruma desi başına 0,70 kuruş iken, aynı fiyat Erzurumdan İzmir'e desi başına 1 TL oluyor neredeyse. Eğer nerede oturduğuna dair bilgi verebilirsen sana 81 ile fiyat listesi atabilirim.
gaziantep oturuyorum ama nufüsü baz alırsak siparişler ortalama 700 km mesafa olacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:

büyük ihtimalle ürünüm desi olarak değil dosya diye geçer ürünüm forma yani 25*25 olsa yükseklite ancak 5 cm olur yani 1 desi oluyor

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Anlaşmalı olunca 5 lira falan oluyor kargo ücreti

Top Bottom