Neler Yeni

Kargolamak yasakmış ne yapmam gerekiyor

winRar

80+
merhabalar bugün aras kargoya gittim taşınabilir hdd arkadaşıma gönderecektim fakat çalışan dedi elektronik ürün göndermek yasaktır doğru mu tam bende bilmiyorum o zaman İnterneten alanlara nasıl gönderiyorlar
1733433984259.png

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Tarık
Usta biraz boş yapmışlar 1 haftadır anakart ram ticareti yapıyorum, hatta komple kasa bile gönderdim kimse de yasak falan demedi. Ptt ve yurtiçi ile gönderdim arasla işim olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
bu şekil dümdüz mü götürdün, böyle götürürsen kargo poşetine koyarlar o yüzden yasak demiştir, dosya olarak giderse şaftı kayar zaten, balona sarıp kutuya koysaydın verebilirdin

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam o şekilde götürürseniz tabii ki kabul etmeyeceklerdir.
öncelikle 1-2 kat kadar baloncuklu filmle kaplayacaksınız daha sonrasında onu bantlayıp koli kutu vb bir şeye koyacaksınız onu da bantlamanız gerekiyor. daha sonrasında içerisindeki kargonun elektronik olduğunu belirtip kırılır etiketi bastırmanız lazım.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali Tarık
Usta kutusuz verdiysen bozulur diye sorumluluk almazlar. Haklılar yani bana da öyle getirsen ben de uğurlardım seni :D

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,041
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O şekilde götürdüysen iyi ki almamışlar, o şekilde gidene kadar patates olurdu o.

Top Bottom