Neler Yeni

Kargom Gelmedi Diyen Üyelere Tepki

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@cagataymetehan ile Tepki konusuna hoş geldiniz!

Tepkilerimiz devam edecek. Bugün ki konumuz "İtopya Kargom Gelmedi Diyen Üyelere Tepki".

İşte bazı cümleler ;

- Kargom gelmedi itopya rezil bir firma
- İtopya bir istanbul bilişim vakası mı ?
- Hala kargom gelmedi yuuh itopya yuuuh

gibi gibi cümleler.

Burada bu arkadaşlara bir lafımız yok, bir heyecan ile "satın al" butona basarsınız ve dakika başı kargo duruma bakarsınız. Bu durum değişmez.

Ama benim burada bu arkadaşlara tepkim şu ;

+ Bu konuda en önemli madde siz ürünü satın alırken bir sözleşme imzalarsınız ve bu maddeyi de itopya vb. internet sitelerinde de görebilirsiniz. Madde de yazar ki 4.2- Ürün sözleşme tarihinden itibaren en geç 30 gün içerisinde teslim edilecektir. Ürününün teslim edilmesi anına kadar tüm sorumluluk SATICI’ya aittir.

Firmalar bu konuda çok ciddi size 30 gün içinde ulaşması gerekir. Siz ise 30 gün içerisinde gelirse bu duruma itiraz edemezsiniz.

TEPKİ : Lütfen forumda veya başka platformlarda kargonuz geç gelirse firmalara veya satıcılara yüklenmeyiniz. Hakaret etmeyiniz. Sonrasında pişman olabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
O zaman 29. günde getirsinler ?
Mantıken 30 Günde getirmeleri lazım ancak adamların dediği gibi 10-15 günde 2 kargo yapamıyolar mı ?
Bu site amazon değil , aliexpress değil!
Ve gayet haklı olduklarını düşünüyorum.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Mantıken 30 Günde getirmeleri lazım ancak adamların dediği gibi 10-15 günde 2 kargo yapamıyolar mı ?
sen öyle diyince ikilemde kaldım şimdi

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam burada ben kargonun 30 günde gelmesini savunmuyorum. İnsanların firmalara yüklenmesini doğru bulmuyorum. Eğer kargo hızlı ise bu firma işini güzel yapıyordur. Ama geç gönderen firma rezil değildir !

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
Hocam burada ben kargonun 30 günde gelmesini savunmuyorum. İnsanların firmalara yüklenmesini doğru bulmuyorum. Eğer kargo hızlı ise bu firma işini güzel yapıyordur. Ama geç gönderen firma rezil değildir A
Firma'nın yaptığı işe sallamıyorum madem kendilerini o kadar büyük bir şirket olarak görüyorlar adam gibi kargolama yapsınlar.

• Beğen

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Firma'nın yaptığı işe sallamıyorum madem kendilerini o kadar büyük bir şirket olarak görüyorlar adam gibi kargolama yapsınlar.
Hocam bakın lütfen doğru okuyun. Firma diyor ki 30 güne kadar gönderme hakkına sahibim. Siz alırken bu sözleşmeyi kabul ediyorsunuz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ben diğer konuda kargosu gelmedi diye itopya'ya sallayıp arkasından itopya'da yılbaşı kampanyası olur mu? diye konu açanı gördüm adam monitör alacakmış. Alma işte kardeşim lütfen alma.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben diğer konuda kargosu gelmedi diye itopya'ya sallayıp arkasından itopya'da yılbaşı kampanyası olur mu? diye konu açanı gördüm adam monitör alacakmış. Alma işte kardeşim lütfen alma.
Abi itopya ile konuşsan bize bu kafadan satsa bide kargoyu hızlı paketlese...

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam burada ben kargonun 30 günde gelmesini savunmuyorum. İnsanların firmalara yüklenmesini doğru bulmuyorum. Eğer kargo hızlı ise bu firma işini güzel yapıyordur. Ama geç gönderen firma rezil değildir !
Sana tüm kargoların 29 günde gelir inşallah diyip geçiyorum. Gerçekler acıdır.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana tüm kargoların 29 günde gelir inşallah diyip geçiyorum. Gerçekler acıdır.
Eğer orada ürünü alırken 30 gün içinde gönderilecektir yazısını okuyup sonra gelip birde itopya rezil diyorsam benim kafama yazık !

Diyen arkadaşların kafasına yazık !

• Kızgın

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bir yerden bir ürün alınıyorsa kısa sürede kargo gelmesini beklemek(her ne kadar firma bunu vaadetmese bile) müşterinin beklentisidir. Ben de USB bellek almıştım mesela, bugün elime ulaştı. O kadar para vermişken küçücük bellek neden 10 günde geldi diye düşünmedim değil...

• Beğen

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Çok haklı bir tepki günde en az 4 5 tane böyle konu açılıyor. Sonuç ne hala aynı
Bekleyen derviş muradına ermiş

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çok haklı bir tepki günde en az 4 5 tane böyle konu açılıyor. Sonuç ne hala aynı
Bekleyen derviş muradına ermiş
Teşekkür ederim hocam tepkilerimiz sürecek !

Bir yerden bir ürün alınıyorsa kısa sürede kargo gelmesini beklemek(her ne kadar firma bunu vaadetmese bile) müşterinin beklentisidir. Ben de USB bellek almıştım mesela, bugün elime ulaştı. O kadar para vermişken küçücük bellek neden 10 günde geldi diye düşünmedim değil...
İnsanların firmalara yüklenmesini doğru bulmuyorum. Eğer kargo hızlı ise bu firma işini güzel yapıyordur. Ama geç gönderen firma rezil değildir !
Sende haklısın hocam ama insanların firmalara yüklenmesi yanlış.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom