Neler Yeni

Kargomda Bi sorun var

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Kargonun sitesine girdiğimde 2 yer var. Biri yazılı adres. Diğeri harita. Yazılı adres doğru (yani bizim evin adresi var) iken. Harita kısmında başka bir ev işaretli. Ve bu adres tarafınızdan onaylanmıştır yazıyor. Sorun olurmu, nasıl olsa yazılı adres doğru. Emin olmak için sordum. Kargocu sadece mini haritaya bakarak geitmez herhalde. Teşekkür ederim 🙂

Son düzenleme:

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,056
İsim
göksel yurtcan
Selam. Kargonun sitesine girdiğimde 2 yer var. Biri yazılı adres. Diğeri harita. Yazılı adres doğru (yani bizim evin adresi var) iken. Harita kısmında başka bir ev işaretli. Ve bu adres tarafınızdan onaylanmıştır yazıyor. Sorun olurmu, nasıl olsa yazılı adres doğru. Emin olmak için sordum. Kargocu sadece mini haritaya bakarak geitmez herhalde. Teşekkür ederim 🙂
nasıl yani şimdi babamla ben kardeşmiyim ?

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,809
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Kargonun müşteri hizmetlerini arayın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,494
Üyeler
166,384
Son üye
Fydor Dostoyevski
Top Bottom