Neler Yeni

Kargomu baskasının kapısına bırakmıslar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
kargomu yan binanın girisine bırakmıslar teslim edildi mesajı geldi kargo yok sonrasında kameraya baktım yan bınanın gırısıne bırakıp gıtmıs ımza falan yok ortada kimin aldıgı da belli degil binanın girisine gidip baktım kargo yok icerde biri mi aldı almadı mı bilmiyorum da ne yapabilirim? kargonun sucu mudur alan kisinin mi? alan kisiye bir yaptırımı cezası olur mu icerisinde 8 bin liralık ürün vardı veya calındı mı? kargo sirketi zararı öder mi acaba?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
358
İsim
Mert ash
kargonun suçu kamera kaydıyla beraber aldığınız yere şikayet edin thh ile uğraşmadan kargoda suç bulup işlem yaparlar büyük ihtimal

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Kargo firması hangisiyse iletişime geçip durumu bildir.Videoda varmış zaten. Masraflarını öderler ödemezse thh.Alan kişiyi de bulmaya çalışın en kötü polise verin ki aklı başına gelsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
berke can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo firması hangisiyse iletişime geçip durumu bildir.Videoda varmış zaten. Masraflarını öderler ödemezse thh.Alan kişiyi de bulmaya çalışın en kötü polise verin ki aklı başına gelsin.
kamera sadece bina girisini goruyor kargo aracı gelip durmus gitmis binaının kapısını görmüyor yani alan kisiyi nasıl bulurum onu da sikayet etmek ıstıyorum ne gibi yaptırımı olur kargo sirketi de simdi biz bıraktık alsaydınız falan deme hakları var mı benım bıldıgım kodu soylemem gerek teslimat icin

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Çağdaş Alkan
Önce hangisi daire aldı ise oraya git, inkâr ederse direk kayıtlar ile polise git , milletin malını haksız yere almak nedir .

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
kamera sadece bina girisini goruyor kargo aracı gelip durmus gitmis binaının kapısını görmüyor yani alan kisiyi nasıl bulurum onu da sikayet etmek ıstıyorum ne gibi yaptırımı olur kargo sirketi de simdi biz bıraktık alsaydınız falan deme hakları var mı benım bıldıgım kodu soylemem gerek teslimat icin
Öyle bi hakkı yok.Kapına bırakma hakları da yok.Dairene kadar getirmek zorundalar.Yarın ararsın iletişme geçersin.Mümkünse şubeyle iletişime geç.Ek olarak polise de git kargoyu alan kişinin birkaç hafta başı ağrısın

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Öyle bir hakları yok. Kapıya bırakıp gitmek nedir ya?

ananas_suyu

80+ Bronze
Kargoyu alan kişiyle uğraşma hiç boşa vakit kaybedersin. Git kargo firmasını şikayet et direk uzatma olayı senin açından daha kolay olur.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kendim bi ara kargocuydum, aynı eşşekliği bende yaptım. Acele dağıtıyordum müşteri kapıyı ve telefonu açmayınca her zaman ki gibi kapıya bıraktım ve çıkmıştım. Sonra 2 3 gün sonra şubeyi arayıp numaramı almış. Konuştuk ben ürününü kendi eşşekliğim yüzünden karşıladım. Sizin başınıza gelen de kargocunun artık neyi derseniz siz. Şubeyle iletişime geçin videoyu elinizde tutun.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
En kıl olduğum şeylerden biri sipariş veriyorum benim kafe yerine yukarıdakine götürüyor kör gözünü sevdiğim koskoca tabela var iki yerde de bi kaldır kafanı da bak, insanlık hali dalgınlık olabilir hadi kafeyi şaşırdın bunun için prosedür var kodu isteme de yok löps bırakıp gidiyor. Bazıları cidden maymundan geliyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En kıl olduğum şeylerden biri sipariş veriyorum benim kafe yerine yukarıdakine götürüyor kör gözünü sevdiğim koskoca tabela var iki yerde de bi kaldır kafanı da bak, insanlık hali dalgınlık olabilir hadi kafeyi şaşırdın bunun için prosedür var kodu isteme de yok löps bırakıp gidiyor. Bazıları cidden maymundan geliyor.

Eleman sıkıntısından dolayı yoldan çevirdiklerini alıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom