Neler Yeni

Kargomun kullanılmış olarak gelmesi hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Öncelikle herkese iyi akşamlar dün Hepsiburada uygulamasından kil maske sipariş etmiştim ve maske bugün teslim edildi fakat kutusundan çıkardığımda bi tarafı biraz açılmış ve biraz kullanılmış gibiydi normalde böyle saçma bir şey icin konu acmam fakat ürün ve emsalleri 90tl ve civarında ben indirimler ile 45tlye almıştım iade edince 90tl civarında bir paraya yine alıcam ve zararlı çıkacağım, bu ürünü değiştirme talebini bulunabilirmiyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Son dönemlerde internet alışverişlerinde böyle şeyler arttı cidden bende temmuz ayında Teknosa dan kulaklık aldım kutudan ürün çıkmadı 3 aydır uğraşıyorum. Hepsiburada ya talep bildir benim yaşadığım durumda kargo kamera kayıtlarını inceleyeceğiz demişlerdi yaklaşık 1.5 ay sürdü.

enescihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Cİhan
Öncelikle herkese iyi akşamlar dün Hepsiburada uygulamasından kil maske sipariş etmiştim ve maske bugün teslim edildi fakat kutusundan çıkardığımda bi tarafı biraz açılmış ve biraz kullanılmış gibiydi normalde böyle saçma bir şey icin konu acmam fakat ürün ve emsalleri 90tl ve civarında ben indirimler ile 45tlye almıştım iade edince 90tl civarında bir paraya yine alıcam ve zararlı çıkacağım, bu ürünü değiştirme talebini bulunabilirmiyim veya ne yapmalıyım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim iyi günler
eğer güvenilir yüksek yıldıza sahip bi satıcıdan aldıysanız bu tarz ürünlerde anlattığınız durum gayet normal

enescihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Cİhan
dediğim gibi bu tarz ürünlerin kutusunda tek bir yerde boşluk oluşması ya da üstündeki jelatinin açılması gibi durumlar normal. tavsiyem ürünün ve satıcının genel puanına bakarak hareket etmeniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,696
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom