Neler Yeni

Karşı binadan nasıl kablosuz internet çekebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Topuk
Arkadaşlar şuan aktif olarak köydeki evimde komşunun müsadesi ile yaklaşık camdan bakınca 40-50m bir mesafedeki bir binadan Mercusys MW300RE ile interneti evime dağıtabiliyorum. Sorunum şu görselde gördüğünüz gibi bağlantı çok zayıf ve bu yüzden internet hızım da düşük nasıl kablosuz bir çözüm üretebilirim nasıl bir cihaz kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Görseldeki " Ceylan " ağına bağlıyım.

Ekler

• Screenshot_20230523-150948_Trebuchet.png
    Screenshot_20230523-150948_Trebuchet.png
    69.3 KB · Hit: 45

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Arkadaşlar şuan aktif olarak köydeki evimde komşunun müsadesi ile yaklaşık camdan bakınca 40-50m bir mesafedeki bir binadan Mercusys MW300RE ile interneti evime dağıtabiliyorum. Sorunum şu görselde gördüğünüz gibi bağlantı çok zayıf ve bu yüzden internet hızım da düşük nasıl kablosuz bir çözüm üretebilirim nasıl bir cihaz kullanabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Görseldeki " Ceylan " ağına bağlıyım.
Kanka bunu yaparsan komuşun iyice bokunu çıkardı diyebilir ama eğer komuşunuzun binasına en yakın yerinde bir piriz var ise oraya rpeater koyabilirsin. Yada kablo çekebilirsin.
Ölçüp ihtiyacın olanının 5 m fazlasını alırsan olabilir.
Yani bu iş, iş olmadığı için süper çözümlerle de gelemdim kusura bakma kanka.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Berkay Topuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka bunu yaparsan komuşun iyice bokunu çıkardı diyebilir ama eğer komuşunuzun binasına en yakın yerinde bir piriz var ise oraya rpeater koyabilirsin. Yada kablo çekebilirsin.
Ölçüp ihtiyacın olanının 5 m fazlasını alırsan olabilir.
Yani bu iş, iş olmadığı için süper çözümlerle de gelemdim kusura bakma kanka.
Kanka söylediğin maalesef benim için imkansız yine de teşekkür ederim.

Top Bottom