Neler Yeni

Kart aldığım oyunu iade edersem kabul olur mu?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Arkadaşlar merhaba,

Steam platformundan oyun alıp satıyorum uzun süredir ama kar etmesi az oluyor o yüzden arka plan çıkartıp satma kararı aldım.
Steam Tools sitesinde araştırdım ve pahallı arka plan buldum. Oyun normalde 37 TL civarı ama şu an indirimde diye 13TL ye aldım.

Daha 40 dakika olmasına rağmen aldığım oyunların kartlarını düşürdüm. Oyunun kartları da pahallı ama arka planı daha pahallı.
Rozet işlesem veya kartları satarsam eğer oyunu iade etmek istediğimde kabul olur mu veya her hangi bir sorun yaşar mıyım?

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi yaparsan bir şey olmaz ama birkaç kez tekrarlarsan sıkıntı olur, yapmanı önermem
Bildiğim kadarı ile 3 saatten önce kart düşürülmüyordu genelde. 40 dakika da düşmesi benim suçum değil ki. Ayrıca 1 oyunda değil 4-5 oyunda kart hakkım bitti 40 dakikada.

babapiro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut
Bildiğim kadarı ile 3 saatten önce kart düşürülmüyordu genelde. 40 dakika da düşmesi benim suçum değil ki. Ayrıca 1 oyunda değil 4-5 oyunda kart hakkım bitti 40 dakikada.
oyunların ismi neler acaba hocam 50tl bakiyem varda bende düşürmek istiyorum

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Hocam kart için aldığım gerçek anlamda 1000 tane oyun var. Hangileri erken sürede bitti hatırlamıyorum.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular