Limitinden yüksek bir miktar yatırılabileceğini sanmıyorum.kartımın limiti 5k para atsam karta 6.6k ya sistem alabilir miyim? para atılır mı karta ?
bende öyle düsünüyorum ama bir umut karta para atıp alamam yaniLimitinden yüksek bir miktar yaptırılabileceğini sanmıyorum.
denedim red yedim master goldKartın nedir? Belki limiti arttırılabilir.
Olacağını zannetmiyorum en iyisi bankanızı arayıp bu durumu sormak olur.bende öyle düsünüyorum ama bir umut karta para atıp alamam yani
alcagım sistem bi daha bitti, alamadıgım 3. sistem bu, bu seferde limite takıldıkBen daha önce yapıyordum. Her kartta oluyor mu bilmiyorum
öyle yapacam artık da yani başka yolu da yok gibi 2 kart ödeme de yok gaminggentr deOlacağını zannetmiyorum en iyisi bankanızı arayıp bu durumu sormak olur.
Taksitle alıp eğer vade farkı koyuyorsa kartından taksitli nakit avans çekip ekleyeceğin parayıda tamamlayınca o şekilde alabilirsin.kartımın limiti 5k para atsam karta 6.6k ya sistem alabilir miyim? para atılır mı karta ?
istediğin kadar yatırabilsen limit olur muydu sence?kartımın limiti 5k para atsam karta 6.6k ya sistem alabilir miyim? para atılır mı karta ?
Atamazsinkartımın limiti 5k para atsam karta 6.6k ya sistem alabilir miyim? para atılır mı karta ?
Sitenin koyacaği vade farkıyla taksitli nakit avansın vade farkı yakınsa dediğim şekilde alınabilir bencevade farkı koyuyo