önce kilo varmeniz lazım gibi hocam
tamamda hocam yağları yakmazsınz kas yapmmanın amacı nedirkatılıyorum hocam yağlar kasa dönüşmüyor.
Kas yaparak zayiflamayi daha doğrusu rutin spor yapmak gibi birsey düşünüyordun zamanla ise bulklasmayi
Ne kadar vermem lazım spor ile hem kaslanarak hemde kilo kaybı yasayamazmiyimönce kilo varmeniz lazım gibi hocam
Peki bu programlara nereden bakabilirim çalışma hareketlerini mesela çok fazla sınav çekebilen biri değilim ama 25 e kadar mekik çekebilirimBulku kilo almak isteyen yapar senin kilo fazlan var şuan senin yapıcağın tek şey kardiyo ağırlıklı bir antreman, tabii kas gelişiminide yükleniceksin bunlar eş zamanlı olcak yani ilk yağları eriteyim sonra kaslanayım diye bir şeyde yok.
zaten öyle olur hocam ama önce kalori açığı verip kilo vermeniz lazıl yoksa sadece kas yaparsınızNe kadar vermem lazım spor ile hem kaslanarak hemde kilo kaybı yasayamazmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu programlara nereden bakabilirim çalışma hareketlerini mesela çok fazla sınav çekebilen biri değilim ama 25 e kadar mekik çekebilirim
Ne kadar vermem lazım spor ile hem kaslanarak hemde kilo kaybı yasayamazmiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki bu programlara nereden bakabilirim çalışma hareketlerini mesela çok fazla sınav çekebilen biri değilim ama 25 e kadar mekik çekebilirim
Hayir gidicem tabikideSpor salonuna gitmeden mi yapmayı düşünüyorsun ?
Protein tozu önerisinden önce kası sadece protein tozu yapıyor algısından çıkmalısınız. Spor bilinci ve disiplini oluşturmak ilk adım olarak daha doğru olur sizin adınıza.Fiyat bandında haberi olmadığım için uygun f/p urun onerirmisiniz? Kilomu sağlık sebebimden dolayı veremiyorum bende kas yapmaya karar verdim mantiklimidir?
Anlık kilom 113
Boyum 1.82
Yas 16