B BlueStack 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 665 Dahası Reaksiyon skoru 88 İsim Murat bulut 16 Kasım 2022 #1 Merhaba Arkadaşlar incehesap tan sistem aldım kasanın Kumandası gelmedi Acaba bu kasanın Kumandası yokmu Kasa cougar gemini s silver rgb cgr-5bmbs-t 600w e-atx mid-tower gaming kasa
Merhaba Arkadaşlar incehesap tan sistem aldım kasanın Kumandası gelmedi Acaba bu kasanın Kumandası yokmu Kasa cougar gemini s silver rgb cgr-5bmbs-t 600w e-atx mid-tower gaming kasa
NightWish2434 80+ Silver Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 4,843 16 Kasım 2022 #2 BlueStack yazmış: Merhaba Arkadaşlar incehesap tan sistem aldım kasanın Kumandası gelmedi Acaba bu kasanın Kumandası yokmu Kasa cougar gemini s silver rgb cgr-5bmbs-t 600w e-atx mid-tower gaming kasa Devamı için tıklayın... gelmediyse yoktur, zaten üstteki butondan kontrol edilmesi lazım.
BlueStack yazmış: Merhaba Arkadaşlar incehesap tan sistem aldım kasanın Kumandası gelmedi Acaba bu kasanın Kumandası yokmu Kasa cougar gemini s silver rgb cgr-5bmbs-t 600w e-atx mid-tower gaming kasa Devamı için tıklayın... gelmediyse yoktur, zaten üstteki butondan kontrol edilmesi lazım.