mid tower yani çok yer kaplamayacak beyaz hoş bir kasa arıyorum max 5 bin tl verebilirim ama alti olursada olur
hocam ekran karti 1660super islemci ryzen5 3600 mpx ama benim eski kasamda power suplly vardi 600wlik yinede degistirsem mi diye dusunuyorum cok eski kasa sonuctaPSU dahil mi hariç mi bilmiyorum ama kasa olarak Corsair 3000D modeline bakabilirsin, kendim de kullanıyorum, boyutları ve görünüşünü beğenirsen sorularını cevaplayabilirim. Eğer PSU dahil olarak düşünüyorsan ilk olarak Tier listte minimum C tierde yer alan veya güvenilir bir incelemesi bulunup başarılı gözüken bir PSU seçmene kasadansa daha çok öncelik vermeni tavsiye tavsiye edebilirim. Ekran kartı ve işlemci modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Forumda kullanan var epeyce gördüm memnunlar alanlarhocam ekran karti 1660super islemci ryzen5 3600 mpx ama benim eski kasamda power suplly vardi 600wlik yinede degistirsem mi diye dusunuyorum cok eski kasa sonucta
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu iyiymis hocam
hocam peki bu kasa fanla geliyor mu yoksa ek olarak fan almam lazım mı lazımsa ne lazım benim bu kasauı alma sebebim eski kasamın camı yoktu ve anakartta oksitlenmeye sebep oldu o yüzden yeni anakart biostar b650 alacagim f/p sistem videosundaki anakart eger bu kasaya alacaksam fan hangi fanlari almaliyimForumda kullanan var epeyce gördüm memnunlar alanlar
hocam bunda fan kontrolcüsü yok sanırım argbleri anakart (b650 tomahawk) üzerinden kontrol edebileceğim mesh beyaz kasa öneriniz var mı?Forumda kullanan var epeyce gördüm memnunlar alanlar
beyaz kasalar siyaha göre temizliği nasıl daha mı zor?hocam bunda fan kontrolcüsü yok sanırım argbleri anakart (b650 tomahawk) üzerinden kontrol edebileceğim mesh beyaz kasa öneriniz var mı?
ben de ilk defa deneyimleyeceğimbeyaz kasalar siyaha göre temizliği nasıl daha mı zor?
Öyle bir sistem için çok yüksek bir kasaya gerek yok gibi ya.hocam ekran karti 1660super islemci ryzen5 3600 mpx ama benim eski kasamda power suplly vardi 600wlik yinede degistirsem mi diye dusunuyorum cok eski kasa sonucta
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu iyiymis hocam