Neler Yeni

KASA ARIYORUM beyaz bütçe kasa

okiiyanus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
okyanus
mid tower yani çok yer kaplamayacak beyaz hoş bir kasa arıyorum max 5 bin tl verebilirim ama alti olursada olur

BBSQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Savaş Talha
PSU dahil mi hariç mi bilmiyorum ama kasa olarak Corsair 3000D modeline bakabilirsin, kendim de kullanıyorum, boyutları ve görünüşünü beğenirsen sorularını cevaplayabilirim. Eğer PSU dahil olarak düşünüyorsan ilk olarak Tier listte minimum C tierde yer alan veya güvenilir bir incelemesi bulunup başarılı gözüken bir PSU seçmene kasadansa daha çok öncelik vermeni tavsiye tavsiye edebilirim. Ekran kartı ve işlemci modelini yazarsan yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
mid tower yani çok yer kaplamayacak beyaz hoş bir kasa arıyorum max 5 bin tl verebilirim ama alti olursada olur

okiiyanus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
okyanus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU dahil mi hariç mi bilmiyorum ama kasa olarak Corsair 3000D modeline bakabilirsin, kendim de kullanıyorum, boyutları ve görünüşünü beğenirsen sorularını cevaplayabilirim. Eğer PSU dahil olarak düşünüyorsan ilk olarak Tier listte minimum C tierde yer alan veya güvenilir bir incelemesi bulunup başarılı gözüken bir PSU seçmene kasadansa daha çok öncelik vermeni tavsiye tavsiye edebilirim. Ekran kartı ve işlemci modelini yazarsan yardımcı olabilirim.
hocam ekran karti 1660super islemci ryzen5 3600 mpx ama benim eski kasamda power suplly vardi 600wlik yinede degistirsem mi diye dusunuyorum cok eski kasa sonucta
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu iyiymis hocam

okiiyanus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
okyanus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forumda kullanan var epeyce gördüm memnunlar alanlar
hocam peki bu kasa fanla geliyor mu yoksa ek olarak fan almam lazım mı lazımsa ne lazım benim bu kasauı alma sebebim eski kasamın camı yoktu ve anakartta oksitlenmeye sebep oldu o yüzden yeni anakart biostar b650 alacagim f/p sistem videosundaki anakart eger bu kasaya alacaksam fan hangi fanlari almaliyim

Lich_2001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Mahmut Sürüc
hocam bunda fan kontrolcüsü yok sanırım argbleri anakart (b650 tomahawk) üzerinden kontrol edebileceğim mesh beyaz kasa öneriniz var mı?
beyaz kasalar siyaha göre temizliği nasıl daha mı zor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,176
İsim
Murat Orhan
hocam ekran karti 1660super islemci ryzen5 3600 mpx ama benim eski kasamda power suplly vardi 600wlik yinede degistirsem mi diye dusunuyorum cok eski kasa sonucta
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu iyiymis hocam
Öyle bir sistem için çok yüksek bir kasaya gerek yok gibi ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,372
Üyeler
164,657
Son üye
aykutbulunmaz
Top Bottom