Neler Yeni

kasa arıyorum en fazla 500 TL

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yanlış Bilgilendirme
Nedeni nedir . Zalman N5'te ekran kartını dik takabilirmisin. Her kasada bu destek yok . 140mm 3 tane fan 1 adet te 120mm fan var. Psu cover'da bile RGB var . Bu bağlamda hangisi daha mantıklı sence.
Kalite olarak.
Fan kalitesi ve malzeme kalitesi olarak Zalman Gamtech'İ düm düz eder. Hem bu bütçede kasa alacak adamın ekran kartını dik takacağını düşünmüyorum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kalite olarak.
Fan kalitesi ve malzeme kalitesi olarak Zalman Gamtech'İ düm düz eder. Hem bu bütçede kasa alacak adamın ekran kartını dik takacağını düşünmüyorum.
Dümdüz ediceğini nereden biliyorsun kanıtın varmı . Dik takman için desteğin var neden olmasın ki 100-200 tl verip Riser kablonu alıp dik takarsın.

betaqm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
BeTa
Kalite olarak.
GAMEBOOSTER GB-L06B peki bu kasa nasıl

Pcoll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet ergin
Dark guardian 4x12 rgb kullaniyorum 10numara

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dümdüz ediceğini nereden biliyorsun kanıtın varmı .
Kaynağım yok ama Zalman eski ve kendini kanıtlamıiş bir marka ve hem Gametech kasalarla ses sorunu filan yaşayanlar var. Kullanıcı tecrübeleri Zalman'ın ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Kaynağım yok ama Zalman eski ve kendini kanıtlamıiş bir marka ve hem Gametech kasalarla ses sorunu filan yaşayanlar var. Kullanıcı tecrübeleri Zalman'ın ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor.
Zalman eski bir marka diye gametech'i ezip geçeceği anlamına gelmiyor. Gametech kasalarda ses sorunu var diyorsun . Marka olarak değil model olarak konuşman lazım . Ses sorunu yaşayan konuyu atarmısın.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Zalman eski bir marka diye gametech'i ezip geçeceği anlamına gelmiyor. Gametech kasalarda ses sorunu var diyorsun . Marka olarak değil model olarak konuşman lazım . Ses sorunu yaşayan konuyu atarmısın.
Peki bana Gametech Galaxy'nin neden kaliteli olduğunu gösterir misin?
Gametech kasayla ses sorunu yaşayanı da Instagram'da görmüştüm.
Marka f/p ama Zallman'ın kalite olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Biraz araştırırsan görebilirsin . Aslında bu ürünü gametech üretmiyor alıp marka basıyor. Markaya göre değil modele göre konuşmalısın gametech kasada ses sorunu yaşayan var diyorsun . Ama Gametech'in 1 tane kasası yok .Galaxy'nin F/P olarak iyi olduğunu söylüyorsun zalman öneriyorsun .

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Msı Mag Force 100

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Galaxy marka basılan bir model ve ses sorununu yaşayanlar Galaxy'de mi yaşıyorlarmış? Zalman kaliteli marka diye daha iyi olamaz.

Top Bottom