Neler yeni

Çözüldü✓ Kasa çalışıp diğer parçaların çalışmaması.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
1,106
Dostlar dün gece arkada gta 5 inerken ben monitörün ışığını kapatmıştım.Kardeşim sen gel kasanın tuşlarına bas pc yi açmaya çalış. Ben uyandığımda pc çalışıyordu lakin monitörü açmama rağmen ekrana görüntü gelmedi.Tamamen kapattım. Tekrar başlattım ve kasa çalışmasına rağmen Klavye,Mouse ve Monitöre ışık gelmiyordu.Sonra tamamen kabloları söktüm tekrardan taktım Pc yi tekrar başlattım ve açıldı. Sonra tekrar bir kapatayım açılcak mı acaba dedim ve tekrar kapattım. Açtığımda aynı durumla karşılaştım ve bir şey keşfettim. Kasa çalışırken Reset tuşuna iğne ile bastığımda pc normal her zaman açılıyor. Bunun sebebi nedir şu an pc yi yani kapatsam açsam iğne ile resete bastıktan sonra açılıyor normal power tuşu ile monitöre vb. elektrik mi gelmiyor anlamadım bu sorunu yaşamış biri var mı PSU da bir sıkıntı var mıdır acaba ?

PSU: High Power 600W 80+ Bronze eco

@Emir Aydın @Beyfendiiii6 @RevDeisDou @Yasin Çelik @KaanCK @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz Bir fikriniz var mı hocam bu konuda ? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:

Ouzkskn

80+ Silver
Katılım
24 Mayıs 2020
Mesajlar
2,349
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
....
PSU'da sıkıntı olsa sistem hiç açılmaz.

Şunu bir dener misiniz. Her ihtimalle karşı. PSU'dan Power kablosunu söküp takılı değil iken. 1-2 Defa Power tuşuna basın. Yaklaşık 5 dk bekleyin sistemdeki statik elektrik bir boşalsın. Ondan sonra açmayı deneyin.
 

TheFaLcoN

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
1,106
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
PSU'da sıkıntı olsa sistem hiç açılmaz.

Şunu bir dener misiniz. Her ihtimalle karşı. PSU'dan Power kablosunu söküp takılı değil iken. 1-2 Defa Power tuşuna basın. Yaklaşık 5 dk bekleyin sistemdeki statik elektrik bir boşalsın. Ondan sonra açmayı deneyin.
Onu akşam deniyeyim yatmadan hocam bütün elektriği kesicem PSU dan. açıcam kapağı falan bakayım. İnşallah ondandır.
 

TheFaLcoN

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
1,106
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Farklı bir düşüncesi olan var mı arkadaşlar?
 

TheFaLcoN

80+ Bronze
Katılım
23 Mart 2020
Mesajlar
1,106
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Konuyu hortlatıyorum sorunum çözüldü T6 Ultra yı takarken bütün parçaları çıkartmıştım. Ekran kartı, Ramleri, + Olarak bios pilini 2-3 dk olarak çıkarttım. T6 Ultrayı takarken bu sorunumda ortadan kalktı. Bu sıkıntısı olan arkadaşlar bu yöntemi deneyebilirler.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

   

Forum istatistikleri

Konular
479,353
Mesajlar
4,750,776
Üyeler
72,158
Son üye
EgeMscg
Top Bottom