Benim de öyle oldu ekran kartı yanmıştı monitör ve kasa arasındaki bağlayıcıyı ekran kartından çıkarıp anakarta takıp dene istersen ben şu an öyle kullanıyorum pcyipc çalışıyor ama görüntü gelmiyor ethernet kablosu takılı olduğunda ışık yanar ışık yanmıyor görüntü gelmiyor nasıl çözerim
ekran kartından sıkıntı olduğunu sanmıyorum rgb ler yanıyorBenim de öyle oldu ekran kartı yanmıştı monitör ve kasa arasındaki bağlayıcıyı ekran kartından çıkarıp anakarta takıp dene istersen ben şu an öyle kullanıyorum pcyi
Kablolamaya dikkat et RAM'ler tam takılmamış ise aynı şekilde olacaktır. Ekran kartında ki kablo düzgün oturduğundan emin ol.pc çalışıyor ama görüntü gelmiyor ethernet kablosu takılı olduğunda ışık yanar ışık yanmıyor görüntü gelmiyor nasıl çözerim
anakartta rgb yanmıyor üstte beyaz ışık yanıyor anakarttaKablolamaya dikkat et RAM'ler tam takılmamış ise aynı şekilde olacaktır. Ekran kartınrgb yanmıyor üstte beyaz ışık yanıyor anakarttada ki kabloanakart rgb yanmıyor üstte beyaz ışık yanıyor anakartta
kablolamada sıkıntı yokKablolamaya dikkat et RAM'ler tam takılmamış ise aynı şekilde olacaktır. Ekran kartında ki kablo düzgün oturduğundan emin ol.
Uzaki-Chan kontrol ettin mi?
ramlerini ve ekran kartını kontrol et 2sinden birinde sıkıntı vardır rami temizle ekran kartı kaboloarını kontrol etpc çalışıyor ama görüntü gelmiyor ethernet kablosu takılı olduğunda ışık yanar ışık yanmıyor görüntü gelmiyor nasıl çözerim
Anakartın üzerinde bir görüntü kablosu var bendede aynı sorun olmuştu muhtemelen görüntü kablosu yandıanakartta rgb yanmıyor üstte beyaz ışık yanıyor anakartta
Beyaz ışık anakart modeliniz nedir?anakartta rgb yanmıyor üstte beyaz ışık yanıyor anakartta
Mesaj otomatik birleştirildi:
kablolamada sıkıntı yok
asus tuf b550 matxBeyaz ışık anakart modeliniz nedir?
O ışıklar sorunun kaynağını göstermek için olabiliyor .
RAM'leri başka çalışan bir bilgisayar varsa ona takabilir misiniz çalıştığından emin olmak için?
Sisteminiz nedir yazarsanız belki daha iyi bir yardım gösterebiliriz.
Uzaki-chan pc toplarsa ne olur ... : D
ram hatası şimdi söndüBeyaz ışık anakart modeliniz nedir?
O ışıklar sorunun kaynağını göstermek için olabiliyor .
RAM'leri başka çalışan bir bilgisayar varsa ona takabilir misiniz çalıştığından emin olmak için?
Sisteminiz nedir yazarsanız belki daha iyi bir yardım gösterebiliriz.
Uzaki-chan pc toplarsa ne olur ... : D
komik değilUzaki-chan pc toplarsa ne olur ... : D
Kablolamana ve ram montajina dikkat etpc çalışıyor ama görüntü gelmiyor ethernet kablosu takılı olduğunda ışık yanar ışık yanmıyor görüntü gelmiyor nasıl çözerim
Bruh peki.komik değil