Neler Yeni

Ocak Zamlarından Önce Bilgisayar Toplamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Bütçe
38000
Merhaba, 38k bütçem var. Kasa dizeceğim, Ocak zamları geleceği için paramın değeri kaybolsun da istemiyorum. Tahmini olarak ne zaman gelir bu zamlar? Ne kadar acele etmeliyim dizmek için. Ayrıca bana “belirttiğin bütçeye uygun en iyi sistemi biliyorum” diyen arkadaşlar varsa belirtebilirler teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Jiyu
gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Bütçeniz için ya attığım sistemlere alın ya da f/p 4070s sistem bekleyin bence.
Yukarıdaki sistemler 10 gün önce 3k daha ucuzdu.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Sana 3 tane sistem önerisin de bulanabilirim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5233...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

İlerleyen günlerde daha f/p hazır sistemler görebiliriz belki ama kesinlikle Aralık ayı içerisinde alacaksanız bi sistem alın. Ayrıca tek tek toplayabilirseniz o şekilde de öneri de bulunabilirim.

hawkddf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Alper Karakuş
gaming.gen.tr/urun/564970/pc-hocasi-gg12-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-radeon-rx-7800-xt-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
Bütçeniz için ya attığım sistemlere alın ya da f/p 4070s sistem bekleyin bence.
Yukarıdaki sistemler 10 gün önce 3k daha ucuzdu.
hocam bu bahsettiğiniz f/p 4070s sistem ne zaman çıkacak

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Jiyu
hocam bu bahsettiğiniz f/p 4070s sistem ne zaman çıkacak
Ne zaman derken :(
Bilmiyoruz ki , fakat yıl sonu kampanya indirim vs pc hcoası , donanım arşivi gibi kanallar sistem çıkaracaktır.
4070s sistem olur ya da 4070ti süper sistem olur 7800xt olur. umarım 31 aralık gecesi değil de o güne kadar bir sürü çıkar.
100-200 stok çıkarıp 30 saniyede bitmesi hiç birimizin işine yaramaz , hayırlısı.
Pirince giderken bulgurdan olmasak iyidir..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana 3 tane sistem önerisin de bulanabilirim.

https://www.gaming.gen.tr/urun/5233...12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

İlerleyen günlerde daha f/p hazır sistemler görebiliriz belki ama kesinlikle Aralık ayı içerisinde alacaksanız bi sistem alın. Ayrıca tek tek toplayabilirseniz o şekilde de öneri de bulunabilirim.
Tek tek önerini de dinleyebilirim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Ne zaman derken :(
Bilmiyoruz ki , fakat yıl sonu kampanya indirim vs pc hcoası , donanım arşivi gibi kanallar sistem çıkaracaktır.
4070s sistem olur ya da 4070ti süper sistem olur 7800xt olur. umarım 31 aralık gecesi değil de o güne kadar bir sürü çıkar.
100-200 stok çıkarıp 30 saniyede bitmesi hiç birimizin işine yaramaz , hayırlısı.
Pirince giderken bulgurdan olmasak iyidir..
Hayırlısı hocam zamın ne zaman geleceğini kestiremiyorum o yüzden ne zaman almalıyım diye sordum

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Jiyu
Hayırlısı hocam zamın ne zaman geleceğini kestiremiyorum o yüzden ne zaman almalıyım diye sordum
Kasım ayı indirimleri vardı özellikle 11.11 günlerinde güzel indirimler oldu.
Yine de 29 kasım dünyada büyük indirimlerin olacağı bir gündü bekledik tüm gün geceye kadar
İtopya İncehesap vs o kadar reklam yaptı indirim olcak vs diye.. Tüm gün 2-3 sistem anca vardı doğru dürüst
Fiyatları yükseltip %30 indirim yaptık diyorlar.. Kasım bitince de tüm sistem ve parçalarına zam geldi..
31 aralık gecesi için de benzer bir durum olabilir çünkü firmalar ellerindeki sistemi ucuza satacağına zamdan sonra daha pahalı satmak ister.
Bu işlerden çok anlamıyorum daha önce de masaüstü pc almadım hiç , bence en azından yılın sonuna kadar güzel sistem gelirse kapın.
Her şeyi 31 aralık'a bırakırsak hüsran yaşayabiliriz , güzel sistem çıksa da bitmeden kapmak gerekiyor.
31 aralıktan sonrasına ise bırakmayın :(
Zaten yeni yıldan sonrasına bırakacaksanız 5000 serisi bekleyin bari ama bütçeniz yetmeyebilir..

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Kasım ayı indirimleri vardı özellikle 11.11 günlerinde güzel indirimler oldu.
Yine de 29 kasım dünyada büyük indirimlerin olacağı bir gündü bekledik tüm gün geceye kadar
İtopya İncehesap vs o kadar reklam yaptı indirim olcak vs diye.. Tüm gün 2-3 sistem anca vardı doğru dürüst
Fiyatları yükseltip %30 indirim yaptık diyorlar.. Kasım bitince de tüm sistem ve parçalarına zam geldi..
31 aralık gecesi için de benzer bir durum olabilir çünkü firmalar ellerindeki sistemi ucuza satacağına zamdan sonra daha pahalı satmak ister.
Bu işlerden çok anlamıyorum daha önce de masaüstü pc almadım hiç , bence en azından yılın sonuna kadar güzel sistem gelirse kapın.
Her şeyi 31 aralık'a bırakırsak hüsran yaşayabiliriz , güzel sistem çıksa da bitmeden kapmak gerekiyor.
31 aralıktan sonrasına ise bırakmayın :(
Zaten yeni yıldan sonrasına bırakacaksanız 5000 serisi bekleyin bari ama bütçeniz yetmeyebilir..
Bu konuya atılan sistemler içinde en iyi bulduğunuz hangisidir hocam

• Beğen

ubah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
ubah
5000 serisi çıkacak beklemek mantıklı olabilir.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Tek tek önerini de dinleyebilirim hocam
Kendim şöyle bir sistem topladım fakat hazır sistemler varken mantıklı bulursanız linkler elimde mevcut. Hazırladım fakat montajıyla cartıyla curtuyla uğraşmak zahmetli olacağı ve fiyat avantajı olmadığı için tavsiye etmiyorum.
İşlemci: Ryzen 5 7500f
Anakart: Biostar b650mp-e
Ekran Kartı: Sapphire Rx7800Xt Pulse
Ssd: Kioxia Exceria G2 Plus
Ram: Kingston Beast 1x16 16 gb 6000mhz cl30
Kasa: Zoko Amiral DK431
Psu: NZXT C750 bronze 750w
İşlemci Soğutucu: Raijintek Eleos Duo
Toplam Fiyat: 38.646 TL.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran
Kendim şöyle bir sistem topladım fakat hazır sistemler varken mantıklı bulursanız linkler elimde mevcut. Hazırladım fakat montajıyla cartıyla curtuyla uğraşmak zahmetli olacağı ve fiyat avantajı olmadığı için tavsiye etmiyorum.
İşlemci: Ryzen 5 7500f
Anakart: Biostar b650mp-e
Ekran Kartı: Sapphire Rx7800Xt Pulse
Ssd: Kioxia Exceria G2 Plus
Ram: Kingston Beast 1x16 16 gb 6000mhz cl30
Kasa: Zoko Amiral DK431
Psu: NZXT C750 bronze 750w
İşlemci Soğutucu: Raijintek Eleos Duo
Toplam Fiyat: 38.646 TL.
7800xt yi 4070 e tercih mi edersiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemlerin linklerini de atar misiniz size zahmet teşekkür ederim

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
7800xt yi 4070 e tercih mi edersiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hazır sistemlerin linklerini de atar misiniz size zahmet teşekkür ederim
Tabi ki 4070 yerine Rx7800Xt'yi tercih ederim. Hazır sistem linklerini (3 adet) üstte attım.

Top Bottom