Ethernet kablonuzun türü nedir? Yani cat5e mi, cat 7 mi nedir? Birde ethernet sürücünüzü güncellediniz mi? Bios güncellemesi varsa yaptınız mı?Merhaba arkadaşlar Ethernet kablosunu Anakart girişine bağladığımda kırmızı ışık yanıyor ve internet hızı gerçekten düşük neden kaynaklanıyor olabilir Alıntıyı görüntüle
Cat 6 hocam internet üzerinden sipariş ettim driverlar günceldi işletim sistemi yüklü geldi biosdan haberim yokEthernet kablonuzun türü nedir? Yani cat5e mi, cat 7 mi nedir? Birde ethernet sürücünüzü güncellediniz mi? Bios güncellemesi varsa yaptınız mı?
Biosu güncellemeyi deneyin güncelleme var ise.Cat 6 hocam internet üzerinden sipariş ettim driverlar günceldi işletim sistemi yüklü geldi biosdan haberim yok
Birde internetiniz kaç mbsn ve bilgisayardan kaç mbsn alıyorsunuz?Cat 6 hocam internet üzerinden sipariş ettim driverlar günceldi işletim sistemi yüklü geldi biosdan haberim yok
Modeme bağlı olmasına rağmen 4 mpbs hız alıyorum hocamBende de yanıyor ki normal o.
35 mpbs aldığım 4Birde internetiniz kaç mbsn ve bilgisayardan kaç mbsn alıyorsunuz?
O ışık genelde internete bağlı olduğunu belirtmekten başka bir işe yaramıyor.Merhaba arkadaşlar Ethernet kablosunu Anakart girişine bağladığımda kırmızı ışık yanıyor ve internet hızı gerçekten düşük neden kaynaklanıyor olabilir Alıntıyı görüntüle