O Orhan.ky 80+ Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 27 Dahası Reaksiyon skoru 5 İsim Orhan Bugün, 16:10 #1 Frisbh fc9320g kasa kullanıyorum. Kasanın fanları yavaş gibi biosa baktım sadece CPU fan var başka yok nasıl hızlandırıcam bunları
Frisbh fc9320g kasa kullanıyorum. Kasanın fanları yavaş gibi biosa baktım sadece CPU fan var başka yok nasıl hızlandırıcam bunları
A Alyx 80+ Silver Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2,143 Dahası Reaksiyon skoru 820 İsim Murat Bugün, 16:12 #2 Orhan.ky yazmış: Frisbh fc9320g kasa kullanıyorum. Kasanın fanları yavaş gibi biosa baktım sadece CPU fan var başka yok nasıl hızlandırıcam bunları Devamı için tıklayın... 4 pin molex kablolu fanlar büyük ihtimalle. pwm kablosu olmayan fanların devir hızını değiştiremezsin
Orhan.ky yazmış: Frisbh fc9320g kasa kullanıyorum. Kasanın fanları yavaş gibi biosa baktım sadece CPU fan var başka yok nasıl hızlandırıcam bunları Devamı için tıklayın... 4 pin molex kablolu fanlar büyük ihtimalle. pwm kablosu olmayan fanların devir hızını değiştiremezsin