Neler Yeni

Yardım kasa fan ışıklarını kapatmanın bir yolu var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
merhabalar arkadaşlar incehesaptan bir kasa aldım 3 gün önce geldi kurulumunu falan yaptım bıos güncelledim ondan sonra kasa fan ışıkları gidip gelmeye başladı. sadece fan ışıklarında sorun var pc canavar gibi çalışıyor bunun için yapabileceğim bir şey var mı düzeltilebilir mi düzeltilemiyorsa nasıl kapatabilirim

ekrod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
eren öz.
reset dügmesine 10 15 saniye basılı tut eger olmasa fanları yanlış takmışsın demektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reset dügmesine 10 15 saniye basılı tut eger olmasa fanları yanlış takmışsın demektir.
hazır kardeşim sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben takmadım sadece kasanın modelini belirtmek için attım. sistem şu
1722347089974.png

reset basınca kasayı yeniden başlatmıyor mu fan ayarı mıydı reset

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,153
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hazır kardeşim sistem

ben takmadım sadece kasanın modelini belirtmek için attım. sistem şu
Alıntıyı görüntüle

reset basınca kasayı yeniden başlatmıyor mu fan ayarı mıydı reset
Bazı kasalarda Reset tuşundan RGB leri kontrol ediyorsun.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
merhabalar arkadaşlar incehesaptan bir kasa aldım 3 gün önce geldi kurulumunu falan yaptım bıos güncelledim ondan sonra kasa fan ışıkları gidip gelmeye başladı. sadece fan ışıklarında sorun var pc canavar gibi çalışıyor bunun için yapabileceğim bir şey var mı düzeltilebilir mi düzeltilemiyorsa nasıl kapatabilirim
Reset tuşuna basılı tutun hocam ya anakart yazılımına geçer kontrol yada kapatırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
Reset tuşuna basılı tutun hocam ya anakart yazılımına geçer kontrol yada kapatırsınız
denedim hocam pc yi kapayıp açıyor ya zaten sistem parçalarına herhangi bir zaarı yoksa kullanırım öyle

sistem parçalarına herhangi bir zararı var mı yoksa kullanırım öyle sıkıntı yok

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,176
İsim
Volkan
denedim hocam pc yi kapayıp açıyor ya zaten sistem parçalarına herhangi bir zaarı yoksa kullanırım öyle

Yok hocam benimkiler pc açık olduğunda hep açık sorun olmaz

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe

Bence sen reset tuşuna değil açma, kapamaya bastın. Daha küçük bi tuş olması lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Emin
Bence sen reset tuşuna değil açma, kapamaya bastın. Daha küçük bi tuş olması lazım.
Küçük olan tuşa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 10-15 sn basılı tuttum sistem kapa aç yaptı ayrıca fan ışıklarını ayarlayabilmek için Armoury crate indirdim onda destekleyen aygıt seçin gibi yazılar çıkıyordu.Yukarıda dediğim gibi sistem parçalarına herhangi bir zazarı olmazsa ışıklar önemli değil gitsin gelsin.

ruaF1912

80+ Bronze
Küçük olan tuşa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 10-15 sn basılı tuttum sistem kapa aç yaptı ayrıca fan ışıklarını ayarlayabilmek için Armoury crate indirdim onda destekleyen aygıt seçin gibi yazılar çıkıyordu.Yukarıda dediğim gibi sistem parçalarına herhangi bir zazarı olmazsa ışıklar önemli değil gitsin gelsin.
Kontrolcünün sata girişi takılıysa, büyük ihtimal ondan dolayı armoury crate ondan öyle demiştir, çıkarın deneyin birde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,255
Üyeler
161,017
Son üye
ilyasbey
Top Bottom