Neler Yeni

Kasa Fanları ve LED Işıkları 20 Saat Sonra Çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa
Yaklaşık bir ay önce kasamla ilgili ilginç bir sorunla karşılaştım ve bu konuda sizlerden yardım almak istiyorum. Şöyle ki:

• Bir gün kasamın fanları ve LED ışıkları bir anda durdu. Ne yaptıysam yeniden çalıştırmayı başaramadım.

• Ancak bilgisayarın açık kalma süresi 20 saat ile 24 saat arasında olduğunda, fanlar ve LED ışıkları kendiliğinden çalışmaya başlıyor.

• Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda ise aynı durum tekrar ediyor: Fanlar ve LED’ler çalışmıyor ve yine 20 saat açık kalınca çalışmaya başlıyor.

Başta bunun ısınmayla ilgili bir sorun olabileceğini düşündüm. Bu nedenle bilgisayarı stres testine soktum ve fanların çalışıp çalışmadığını kontrol ettim. Ancak fanlar ve LED ışıkları yine çalışmadı. Sadece 20 saatlik bir açık kalma süresinden sonra tekrar devreye girdiler.

Bilgiler:

• Kasa: Gamepower Ravadin 3X ARGB

• İşlemci: Ryzen 7 5800X3D

• Güç kaynağı: Game Power 650W Gold sertifikalı

Bu durumun güç kaynağıyla mı, anakartla mı yoksa kasa fanlarının kontrolcüleriyle mi ilgili olduğunu tam anlayamadım. Benzer bir sorun yaşayan ya da çözüm önerisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
bendede benzer durum söz konusu zoko melody x kullanıyorum kasa rgb ışık yanarken birden bire kırmızı oldu ve daha değişmedi sürekli kırmızı kaldı

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Musa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede benzer durum söz konusu zoko melody x kullanıyorum kasa rgb ışık yanarken birden bire kırmızı oldu ve daha değişmedi sürekli kırmızı kaldı
Sizinki en azından çalışıyor benimki belirli bir saatten sonra çalışıyor. Sadece fanlar olsa neyse de kasa ışığıda aynı şekilde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,662
Üyeler
162,721
Son üye
piricat
Top Bottom