Neler Yeni

Kasa fansız kullanılır mı?

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
Vatandan aldığım hazır sistem kasasının fanları ses yaptı.Bazen duruyo çalışmıyo.Şimdi vatandan geldim.Adamlar inatla kasayıda istiyo.Nasıl şimdi sökücem koca kasayı 3 tane fan için.Fanlar 1k dan fazladır.3 fan 3k.Sistem sıfır nasıl oluyo böyle kafam almıyo.Tüketici hakem heyetine başvurucam.Bi şansımı deniycem.Kasayı şuan fansız kullanıyorum.Bi sıkıntı olur mu?

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Berat fatih
Vatandan aldığım hazır sistem kasasının fanları ses yaptı.Bazen duruyo çalışmıyo.Şimdi vatandan geldim.Adamlar inatla kasayıda istiyo.Nasıl şimdi sökücem koca kasayı 3 tane fan için.Fanlar 1k dan fazladır.3 fan 3k.Sistem sıfır nasıl oluyo böyle kafam almıyo.Tüketici hakem heyetine başvurucam.Bi şansımı deniycem.Kasayı şuan fansız kullanıyorum.Bi sıkıntı olur mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
işlmecide sucuk pişiriceksen olur.

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Dušan Tadić
fan olmaz ise içerideki sıcak hava dışarı atılamaz o yüzden fan kesinlikle olmalı

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
8000'e fansız Lian Li O11 Dynamic EVO RGB aldıktan sonra aklımda ki soru:
(şaka yapıyorum almadım.)
Kasasız bile kullanılır ama fansız kasa olmaz. En azından 2-3 fan olmalı

2 fanı söktüm.1 fanla kullanıyodum.Gram bi değişiklik olmadı.Sıcaklık düştü hatta
Ekran kartı veya işlemci soğutucu fanı sesi olabilir mi

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8000'e fansız Lian Li O11 Dynamic EVO RGB aldıktan sonra aklımda ki soru:
(şaka yapıyorum almadım.)
Kasasız bile kullanılır ama fansız kasa olmaz. En azından 2-3 fan olmalı

Ekran kartı veya işlemci soğutucu fanı sesi olabilir mi
yok videosuda var yüklemeye üşendim şimdi.Fane çıkartıp elimle bile çevirdiğimde doğru düzgün dönmüyo direkt duruyo.Sanki içine su dökülmüş ve pas tutmuş.Sıfır bir sistemin,sıfır fanı böyle olamaz

2-3 aydır 2 fan dışarda duruyodu.Şimdi taktım bi ses yok işlemci boşta 42-43 takılıyo.Kasanın ortasında ve üstte fan var altta yok

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
1 egzoz faniyla bitane de içeri hava çeken fan şart bence yoksa nasi hava donucek

LapsekiliRonaldo

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 egzoz faniyla bitane de içeri hava çeken fan şart bence yoksa nasi hava donucek
1726935195476.jpeg

Şuan böyle.Egzoz fan dediğiniz en arkadaki fan mı.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
273
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Kapağını açıp kullan en azından. Kasa ne kadar kapalı kutu ki. Yine de giriş ve çıkışları olacak.

Top Bottom