HiwatariKai
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- hasan
- Bütçe
- 800
Arkadaşlar bilgisayar topluyorum. Kasa ve güç kaynağına çok bir bütçem kalmadı. Maksimum 800 TL verebilirim. Kasa ve PSU birlikte veya ayrı ayrı olacak şekilde önerilerinizi bekliyorum. Sistemde aşağıda işlemci soğutucu mevcut. Onunda sığacağı şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum.
Birkaç tane bulduğum kasa ve psu lar var onlarıda sizinle paylaşmak istedim iyi midir? kontrol eder misiniz.
Dark Freezer X128, 2x12cm FRGB LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, 6x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX128) | Teknobiyotik
Dark X128 Intel/AMD Uyumlu Çift 120mm FRGB Ring LED Fanlı,6x 6mm Isı Borulu İşlemci Soğutucusu Yüksek Soğutma Performansı ve FRGB LED'leri İle Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendislik ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay...
www.teknobiyotik.com
Birkaç tane bulduğum kasa ve psu lar var onlarıda sizinle paylaşmak istedim iyi midir? kontrol eder misiniz.
Dark X-FORCE Toplam 3 Fanlı, 1xAdreslenebilir ARGB Fan + LED Şeritli USB 3.0,Akrilik Yan Panel, Bilgisayar Kasası (DKCHXFORCE) - Kasa | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; color: #FF9900; } .auto-style6 { font-family: Arial; font-size: medium; } .auto-style7 { font-family: Arial; } .auto-style8 { font-size: medium; } Dark X-Force...
www.teknobiyotik.com
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Zalman Wattgiga K550W ZM550-GVII 550W 120mm 80+ Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com