Anakartın ne? Ve kasanın kontrolcüsü var mı? Anakart argb desteklemezse ayarlıyamazsınKasam RGB fan fakat RGB’yi kuramıyorum yardımcı olurmusunuz
Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) AnakartAnakartın ne? Ve kasanın kontrolcüsü var mı? Anakart argb desteklemezse ayarlıyamazsın
Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) AnakartAnakartın ne? Ve kasanın kontrolcüsü var mı? Anakart argb desteklemezse ayarlıyamazsın
Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) AnakartKasanın marka modelini ve anakartının marka modelini söyler misin bana?
Anakartında RGB girişi yok dostum, yazılım ile kontrol edemezsin ışıkları.Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU
Asus B450M Dragon BULK AMD B450 Soket AM4 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Gaming Kasa - CC-9020121-EU
Onu nasıl yapıcam bilgin varmı kralAnakartında RGB girişi yok dostum, yazılım ile kontrol edemezsin ışıkları.
Kasanın kendi RGB kontrolcüsü var içeride, onunla kontrol edeceksin.
Dostum kasanın içerisinde üstünde 3 tane tuş olan beyaz etiketli bir şey var, onunla kontrol edeceksin.Onu nasıl yapıcam bilgin varmı kral
teşekkür ettim kralDostum kasanın içerisinde üstünde 3 tane tuş olan beyaz etiketli bir şey var, onunla kontrol edeceksin.
Kral bulamadım yateşekkür ettim kral