Kasa toplayacağım 60k civarlarında bide mönitör önerisi

Reaksiyon skoru
7

Selamın aleyküm 2K | 27 inç | 180Hz | 1ms | IPS Panel : MSI G274QPF E2 monitörünü almayı düşünüyorum grafik tasarım, 3d şekillendirmeler , yazılım üzerine işlerimi halletmek için bunların yanı sıra boş vakitlerimde oyun oynayacağım . bunlar için yeterli bir monitörmü varsa farklı öneriniz yazın ve kasa toplamaktan hiç anlamıyorum bana intel işletim sistemli nvıdıa lı marka olarak asusun ürünleri olacak şekilde güçlü bi sistem önerebilir misiniz? kasaya en fazla 60 bin civarlarında bütçem var yardımcı olursanız sevinirim​

neden intel acaba merak ettim

knk ben pek anlamıyorum ama daha az sorunsuz dediler bana ondan dolayı
Hocam bir sistem atacağım size ama bence amd tarafını tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır fiyat performans olarak. Birde ekran kartı vs. asus olmak zorunda mı aynı kart asus olunca üstüne 2-3k koyuyor

Hocam bir sistem atacağım size ama bence amd tarafını tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır fiyat performans olarak. Birde ekran kartı vs. asus olmak zorunda mı aynı kart asus olunca üstüne 2-3k koyuyor
tamam o zaman amd olsun o zaman siz anlıyosunuzdur kusura bakmayın ben pek anlamadığım için öyle dedim , herhangibi problem olmayacaksa asus yerine farklı marka olabilir ama daha iyi olu dersen 2 3 k dan bişi olmaz

Son düzenleme:
sence hangisi mantıklı knk fiyatlar benim için sorun değil duruyor, ekran kartını düşürüp işlemciyi yükseltmeye gerek var mı sence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,047
Üyeler
186,008
Son üye
OziCandarX
Geri