Neler Yeni

Kasa yan camı oyundayken ısınıyor

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
Arkadaşlar gamdias talos m1 elite model kasa kullanıyorum kasanın üstünde 120mm sıvı soğutma var işlemci için arkada 1 adet egzoz fan önde 3 adet fan var önü cam fakat yanları hava alacak şekilde açık.Ama ne hikmetse ekran kartımın oldugu cam bölgeye oyundayken elimi değdiğrğimde ısındığını fark ettim normalde o bölgenin ısınması normalmi? Yoksa kasanın hava akışımı zayıf?

Mert.k

80+ Bronze
Arkadaşlar gamdias talos m1 elite model kasa kullanıyorum kasanın üstünde 120mm sıvı soğutma var işlemci için arkada 1 adet egzoz fan önde 3 adet fan var önü cam fakat yanları hava alacak şekilde açık.Ama ne hikmetse ekran kartımın oldugu cam bölgeye oyundayken elimi değdiğrğimde ısındığını fark ettim normalde o bölgenin ısınması normalmi? Yoksa kasanın hava akışımı zayıf?
İçerdeki sıcak havadan oluyoe normal o bende de oluyor

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
normal

TahinPekmez

80+ Silver
önü mesh olmadığı için normal bir durum. sıcak hava geziniyor içeride. tek eksoz yetmiyor, önden de iyi hava almıyor. önü mesh olsa ve üstten iki fan tahliye etse extradan daha iyi olur. sıvı soğutma olduğu için olmuyor ama, en azından mesh olsa ön iyiydi. şimdi sen fanları hızlandırsan yanlardan vuuuuu size ses yapar.

chary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱
İlgilendiği Kategoriler
Sistemsel Sorunlar / Ekipman
Kasanızın ön fan kısmı mesh değil soğuk hava girişi fan sayısı yüksek olsada mesh olmadıktan sonra tam akış sağlanamaz hava akışı için mesh kasa önemli. Ekran kartı ısısı yüksekse kasanın üstünde fan yeri varsa ekran kartı sıcaklığını en çok üstten egzoz fan rahatlatıcaktır.

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasanızın ön fan kısmı mesh değil soğuk hava girişi fan sayısı yüksek olsada mesh olmadıktan sonra tam akış sağlanamaz hava akışı için mesh kasa önemli. Ekran kartı ısısı yüksekse kasanın üstünde fan yeri varsa ekran kartı sıcaklığını en çok üstten egzoz fan rahatlatıcaktır.
Yan kapağı açınca sıcaklıklar 3 4 derece düşüyor öndeki temperli camıda çıkaramıyorum.Nasıl önünü mesh yapabilirim.

chary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
𝔖𝔞𝔪𝔢𝔱
İlgilendiği Kategoriler
Sistemsel Sorunlar / Ekipman
Yan kapağı açınca sıcaklıklar 3 4 derece düşüyor öndeki temperli camıda çıkaramıyorum.Nasıl önünü mesh yapabilirim.
Mesh yapamayabilirsin yinede araştırabilirsiniz fakat gereksiz bi uğraş olur bence yeni bi kasa bakabilirsiniz ayrıca kasa kapağını açmak sıcaklık düşürebilir fakat fanlardan tam performans alamazsınız sonuçta içerde dizayn edilmiş bi akış var kasa kapağı açılması onu olumsuz etkiler.

mareshel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,bilgisayar Bileşenleri
Normal

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesh yapamayabilirsin yinede araştırabilirsiniz fakat gereksiz bi uğraş olur bence yeni bi kasa bakabilirsiniz ayrıca kasa kapağını açmak sıcaklık düşürebilir fakat fanlardan tam performans alamazsınız sonuçta içerde dizayn edilmiş bi akış var kasa kapağı açılması onu olumsuz etkiler.
Önerebiliceğiniz bir kasa varmı?

Mert

80+ Silver
Ön taraf mesh olsa da olmasa da ısınır. Ekran kartının sıcağı tabii ki cama doğru bir miktar vuracaktır.

TahinPekmez

80+ Silver
kasayı hiç kurcalama yada delme. sat yeni kasa al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bunu aldım geçen gün daha gelmedi

kasanın yüksekliği 51 cm ve püfür püfür

Memoli12345

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
mehmet alp kütük
kasayı hiç kurcalama yada delme. sat yeni kasa al.

ben bunu aldım geçen gün daha gelmedi

kasanın yüksekliği 51 cm ve püfür püfür
Bunun pro modeli nasıl sizce? 750w psu lazım buna ilaveten

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
elleyince buz gibi olmasınımı bekliyordun

Top Bottom