Sanmıyorum. Coil whine olan oyunlarda ses çok tiz geliyor.Coil whine büyük ihtimalle
Ama durduk yere oldu. Oyunu sadece bugün oynamıyordum ki ?Coil whine büyük ihtimalle
Hocam bi ekran kartı fanlarını kapatıp o ses gelirken ne yapıyorsanız yapar msıınızSanmıyorum. Coil whine olan oyunlarda ses çok tiz geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama durduk yere oldu. Oyunu sadece bugün oynamıyordum ki ?
Dönen fanlardan birinin sesi.
Ekrankartı fanı kapattım yine ses var.Hocam bi ekran kartı fanlarını kapatıp o ses gelirken ne yapıyorsanız yapar msıınız
God of war açık arkada bu arada.Ekrankartı fanı kapattım yine ses var.
+ olarak bilgisayar baya tozlu. Ondan kaynaklı olabilir mi ?Kasa fanı veya işlemci fanı, güç kaynağı fanından geliyor olabilir ses.
Yok yani hayır ? İntel stok fanı zatenişlemci soğutucusu gibi duruyor kablo temas etmiyor demi fanlara
Toz temizliği yap. Benim de kasa fanı gürültülü diye durdurmuştum. Şimdi hiç fansız kasa kullanıyorum.+ olarak bilgisayar baya tozlu. Ondan kaynaklı olabilir mi ?
Kasa fanlarına bak benim kasanın kendi orjinal fanlarının 3ü çatladı kendi kendine ve böyle ses çıkartıyor diye değiştirdim fanın orta kısmında sticker varsa hafif kaldır bak çatlak kırık falan varsa sebebi odur.Ekrankartı fanı kapattım yine ses var.Mesaj otomatik birleştirildi:
God of war açık arkada bu arada.
Şöyle. Mesela gow oynuyorum. bi 15-20dk sonra ses başlıyor.Kasa fanlarına bak benim kasanın kendi orjinal fanlarının 3ü çatladı kendi kendine ve böyle ses çıkartıyor diye değiştirdim fanın orta kısmında sticker varsa hafif kaldır bak çatlak kırık falan varsa sebebi odur.