Coil Whine'dır. Bobin zırıldaması/cızırdaması gibi de ifade edilir. Çok yüksek ihtimalle ekran kartındandır. Güç kaynaklarının bazılarında da olduğu gözlemlenmektedir.
ekran kartı gigabayt 3070 ti , amdler de oluyor diye biliyorum çoğunlukla , soğutucu aldım r5 5600 e ses çok fazla gelmeye başladı bu neden olur sizce , se 214xtSes ekran kartından geliyor. Coil whine yapıyor. Bir zararı olmaz.
Her ekran kartında olabilir. Çok rahatsız ediyorsa değişimde isteyebilirsiniz garanti varsa.ekran kartı gigabayt 3070 ti , amdler de oluyor diye biliyorum çoğunlukla , soğutucu aldım r5 5600 e ses çok fazla gelmeye başladı bu neden olur sizce , se 214xt
işlemciden gelme olasılığı varmıdırHer ekran kartında olabilir. Çok rahatsız ediyorsa değişimde isteyebilirsiniz garanti varsa.
Hiç öyle bir durumla karşılaşanı görmedim. Sanmıyorum.işlemciden gelme olasılığı varmıdır
Bugüne kadar hiç öyle bir şey duymadım. Benim bilgim dahilinde yok.işlemciden gelme olasılığı varmıdır
Söz konusu problem her marka model ekran kartında olabilir. Çok üst düzey marka tepe model ekran kartlarında dahi rastlanılabilmektedir. Servis önerisi gelmiş arkadaşımızdan. Bende önerebilirim. Fakat servisten çıkacak karar muamma. Ülkemizde servislerin işleyişi çok değişik diyelim Ben bir işlem yapmayacaklarını düşünüyorum. Ama tabii belli de olmaz. Eğer çok rahatsız ediyorsa şansını denemekten bir zarar geleceğini sanmıyorum.ekran kartı gigabayt 3070 ti , amdler de oluyor diye biliyorum çoğunlukla , soğutucu aldım r5 5600 e ses çok fazla gelmeye başladı bu neden olur sizce , se 214xt
iyi de ben soğutucuyu zaten işlemci ısınıyor diye almıştım , soğutucuyu takınca ses iyicene çoğalıyor , coilwhine fark etseydim fps yi 165 e sabitler işlemci sıcaklığını 70-73 arasına kadar düşürürdüm , soğutucyu da almazdım , neyse ekstradan fanı gelsin bakalım ona göre olmadı iade ederimBendede sadece Crysis2 de oldu. Fps sabitliyorum 165'e öyle takılıyorum. Tek sorun ses yapması zaten.
Gelen ses fan sesi olabilir. Coil whine çok tiz bir sestir. Fan takınca artmasını anlamadım.iyi de ben soğutucuyu zaten işlemci ısınıyor diye almıştım , soğutucuyu takınca ses iyicene çoğalıyor , coilwhine fark etseydim fps yi 165 e sabitler işlemci sıcaklığını 70-73 arasına kadar düşürürdüm , soğutucyu da almazdım , neyse ekstradan fanı gelsin bakalım ona göre olmadı iade ederim
sana nerden atabilirim videosunhGelen ses fan sesi olabilir. Coil whine çok tiz bir sestir. Fan takınca artmasını anlamadım.