Neler Yeni

Kasama ekstra 2 fan daha eklemek çok fark oluşturur mu ?

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Kasam darkflash aquarius 5 an kasa zaten yeteri kadar hava alıyor ama üst tarafa fan eklemek istiyorum kumandası var zaten ve kasanın içine yine aynı kontrolcüye bağlayabileceğim led koymak istiyorum yeteri kadar ışıklı ama olsun kasamı yer sıkıntısından açık olan yerini göremeyeceğim şekilde koydum odamı düzenlediğim den masa değiştirme gibi artık daha çok içine bakacağım

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Kasam darkflash aquarius 5 an kasa zaten yeteri kadar hava alıyor ama üst tarafa fan eklemek istiyorum kumandası var zaten ve kasanın içine yine aynı kontrolcüye bağlayabileceğim LED koymak istiyorum yeteri kadar ışıklı ama olsun kasamı yer sıkıntısından açık olan yerini göremeyeceğim şekilde koydum odamı düzenlediğim den masa değiştirme gibi artık daha çok içine bakacağım
bence çok bir fark olmaz hem ısınmıyorsa gerek yok birde ledi normalde psu ya molexden bağlayabilirsin fakat ne kadar sağlıklı olur emin değilim

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
bence çok bir fark olmaz hem ısınmıyorsa gerek yok birde ledi normalde psu ya molexden bağlayabilirsin fakat ne kadar sağlıklı olur emin değilim
hocam peki ya 2 tane fan takılabiliyor buraya sıvı soğutma takabilir miyim eğer hediye gelen soğutucu aşırı büyük olmasa olucak gibime geliyor ama
ledi dışarıdan da bağlayabilirim açı olursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam peki ya 2 tane fan takılabiliyor buraya sıvı soğutma takabilir miyim eğer hediye gelen soğutucu aşırı büyük olmasa olucak gibime geliyor ama
sığamaz egzoz fanına çarpıyo

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
o sıvı soğutmanın fanlarını çıkarır sadece bloğu takarsın veya kasanın ön kısmına takılıyorsa push-pull yapabilirsin

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
ama yeni bir şey fark bu psu bölmesi aşşağıda ve bunu kesen bir delikli parça var orada da fan yeri var

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ama yeni bir şey fark bu psu bölmesi aşşağıda ve bunu kesen bir delikli parça var orada da fan yeri var
orası sadece görüntü diye biliyorum eğer üst kısıma takarsan işlemciden gelen sıcak hava daha hızlı tahliye edilir

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap