Cavuskerem
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 6,614
- İsim
- Kerem Çavuş
Elimde msi 100r var önde 2 adet argb fanı var arkada da 1 adet düz egzoz fan var kasama ilave olarak almışken öne 1 üste 2 adet 120mm fan alacağım aklımda bu var https://www.sinerji.gen.tr/bitfenix-spectre-argb-se-kit-siyah-120-mm-fan-3lu-set-p-41528 ben bu fanları kullanabilmek için
1) eski fan çoğaltıcım yerine 6lı yeni fan çoklayıcı almam mı lazım veya 1 adet 3lü fan çoklayıcı alıp anakarta bağlayıp kullanabilir miyim ( anakart msi b660 bomber )
2) yeni alcağım 3lü fanda argb kontrolcüsü var onu kullanmadan direkt kendi kontrolcüme takıp argbyi kullanabilir miyim veya 2. kontrolcüyü de bağlayıp ikisini senkronize çalıştırabilir miyim
cevaplarınızı bekliyorum
1) eski fan çoğaltıcım yerine 6lı yeni fan çoklayıcı almam mı lazım veya 1 adet 3lü fan çoklayıcı alıp anakarta bağlayıp kullanabilir miyim ( anakart msi b660 bomber )
2) yeni alcağım 3lü fanda argb kontrolcüsü var onu kullanmadan direkt kendi kontrolcüme takıp argbyi kullanabilir miyim veya 2. kontrolcüyü de bağlayıp ikisini senkronize çalıştırabilir miyim
cevaplarınızı bekliyorum